[]

İzmir'den İstanbul'a Tren mi Otobüs mü?

soru başlıkta.




 
direkt istanbula yok izmirden tren,
izmir eskişehir ordan da istanbula aktarma yapman lazım
uzun sürer diye ben de niyet etmiştim ama sonra vazgeçmiş, otobüsle gitmiştim.
rahat hatları var firmaların onlar la biraz daha konforlu olur otobus
  • suuper  (14.08.11 23:08:50) 
izmirden trenle bandırma, ordan deniz otobüsü


  • deeperdown  (14.08.11 23:09:42) 
uçak


  • ben smyrna  (14.08.11 23:09:54) 
Uçakla gideceksen pegasus'a binme su vermiyorlar. asdfdsgafshga.

Soruna gelince otobüsle git bence. Olmadı dönüşü trenle yaparsın.
  • voiceofthesoul  (14.08.11 23:17:42 ~ 23:18:22) 
Eğer otobüs ile gitmeyi düşünüyorsan ve geri dönüş tarihinde belliyse aşağıdaki kampanyayı inceleyebilirsin..

getir.net
  • Ekim Bebesi  (14.08.11 23:47:08) 
tcdd'yi ara rica et. tren hattı kurarlarsa; tren ;)


  • lancelot du lac  (15.08.11 00:54:22) 
tren 8 saat sürüyor, gayet konforlu, bandırma'ya kadar trenle geliyosun 5 küsur saatte, oradan da 2 saatte yenikapı limanına geliyosun feribotla. istanbulda geçeceğin yere göre karar ver yani, eğer avrupa tarafıysa tren mantıklı. ama sallıyorum kartala gidiceksen otobüs daha mantıklı olabilir.


  • portnoi  (15.08.11 01:01:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.