[]

Mazda 323 HB - Sedan

Merhabalar. Uzun zamandır ehliyetim var fakat pratiğim yok. Artık ufak ufak para da birikmişken 2. el bir araba alıp şu acemiliği üzerimden atayım diyorum. Gözüme Mazda 323'ler çarptı. Sedanı da Hatchback'i de güzel geliyor bana ama kullanımı nasıldır, baş ağrıtır mı, çok yakar mı, alırken nelere dikkat etmek gerekir ve en önemlisi sahibinden.com'a bakında adam 10bin'e de satıyor ama bunların normal alım-satım aralığı nedir? Boşuna kazık yemeyelim?

Bütçe: 8bin


 
mekaniği iyidir, çok baş ağrıtmaz. ama parçası pahalı diye biliyorum?


  • deeperdown  (14.08.11 15:50:55) 
Benzin sarfiyatlarının epey yüksek olduğunu duymuştum. Ayrıca sana alacağın arabanın fiyatı bütçen - 1500 lira fiyatta olsun çünkü bakımı kaskosu falan derken çıkıyo elden


  • muratk18  (14.08.11 15:52:13) 
@deeperdown
Parçası bulunabiliyor diye duydum ama emin değilim..
---
@muratk18
Zaten çoğuna LPG takılmış ama sarfiyat konusunda da bilgim yok. Kullanmış ya da yakınından duymuş birileri vardır elbet bizi aydınlatabilecek..
  • mytonn  (14.08.11 18:37:07) 
model yılını belirtmemişsiniz.yanlış hatırlamıyorsam 97 de çıkan familia denen sedan seri var.onlar iyidir.sağlamdır da.yakıtı gayet makuldür.ama hb olanını bilmiyorum.hiç fikrim yok.


  • fikox  (14.08.11 19:59:30) 
Model 323 HB veya Sedan. Yıl 1993-94. 94'ten sonra bu kasa üretilmemiş diye biliyorum. Mazda için "satmaya kalksan zor satarsın" dediler, askıya aldım şimdilik. Opel Corsa 97 97-98 CDTI bakıyorum ama millet sahibinden.com'da fiyatları uçurmuş.


  • mytonn  (15.08.11 08:06:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.