[]

takip edilesi radyo programı

takip ettiğiniz radyo programları var mı? geçmişte takip ettikleriniz de olur. devamlı dinlediğiniz radyo kanalı değil, program soruyorum.. konuşan abi abla da olur, tematik çalan da olur, 2si 1 arada da olur..




 
Muzo ile Yastık Sohbetleri. (Çocukluğum bunu dinleyerek geçti diyebilirim. Şimdi nerede ne yapıyor onu bile bilmiyorum.)


  • aydogank  (14.08.11 10:21:38 ~ 10:22:00) 
rabarba var rock fm (94.5) ben onu dinliyorum. geyik yapmadığı zaman rock çalıyor iyi o yüzden.


  • dodi el ford  (14.08.11 10:24:05) 
ben de muzo ile yastık sohbetleri'ni dinlerdim. radyo d'deydi, sonra tatlıses'e geçti falan filan.


  • gaitalianus  (14.08.11 10:44:26) 
cenk & erdem - power fm.
bay j - virgin radio.

  • b00x  (14.08.11 13:37:41) 
matrax var elbette. bir zaman sonra sürekli aynı şeyleri duymaktan sıkıyor ama gayet de eğlenceli.


  • arig  (24.08.11 08:21:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.