[]

Somali afrika

Duyuruyu gördüm esin geldi, bu insanlar aç, susuz, çocuklar ölüyor, insanlar hasta, aids grip gibi yayılmış, milletin karnı zor doyuyor.

E arkadaş bu insanlar hangi enerjiyle 8-10 çocuk pompalıyor? Anne babaların karnı tok da çocuklar mı aç sadece? Ya da durum nedir.

Şu ülkede bilmem kaç saniyede bilmem kaç çocuk ölüyor ama nüfus tükenmiyor bir türlü, bir yandan üretim var demek ki, hangi enerjiyle ne ara mercimek fırına giriyor onu anlamadım.

Doğum kontrol yöntemini geçtim bilmiyorlardır tamam da, karnı aç olan insanlar nasıl bafi ekşını yapıyor?

 
bunlar bir anda olup-gelişen şeyler değil.evet bu zamana kadar da açtılar ama kuraklık iyice bastırınca gündeme geldiler.


  • kayranca-konarga  (14.08.11 03:53:35) 
frijit değilsen sevişmeden veya mastır yapmadan ne kadar durabiliyorsun ? televizyonun, bilgisayarın olmasa neyle vakit geçirirdin ?

Korunmasız olarak ilişkiye girip kaç kere kazasız belasız "kurtulabilirdin" ?

"Hem parası yok hem siki büyük" diye bir tabir var ama "kalkmışın dini imanı" olmaz diye de bir söz var.

İnsan yemesi, içmesi, sıçması, sevişmesi gereken bir canlı, şartar ne olursa olsun.
  • kimlanbu  (14.08.11 04:12:35) 
  • raa  (14.08.11 04:27:27 ~ 04:30:58) 
yemek yardımı yapmadan önce bir doğum kontrolü yapsalarmış herkese.


  • Kamyoncunun vitesi  (14.08.11 13:16:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.