[]

güvenilir şikayet sitesi

bir cep telefonu operatörü ile çok kötü papaz oldum. dolandırıldım, yalan yanlış şeyler anlatarak minicik yazılı, okumamın 3-4 saat süreceği sayfalar dolusu kağıdın altına imza attırdılar. meseleyi dostane yollardan çözmek için müşteri hizmetlerine durumu anlattım, takip için arayıp noldu bizim iş diye birkaç defa sordum ancak yaklaşık 20 gündür "durum bayi ile görüşüldü bayinin yanıtı bekleniyor" diyorlar.

tak etti, 30 gün geçmeden pazartesi tüketici hakem heyetine başvuracam. bi taraftan bu durumu bayi ve operatör adı vererek internet üzerinde de yazmak istiyorum. sözlükten okuduğum kadarıyla sikayetvar.com tüketicinin değil ayıplı hizmet veren satıcının tarafında. adım gibi biliyorum, oraya yazsam beni iki gün sonra arayıp yanıtı beklemem gerektiğini söyleyecekler, sonra siteye de "müşterimizle görüşüp gerekli açıklama yapıldı ve sorun çözüldü" yazacaklar.

bunun güvenilir, şirketler tarafından kaale alınan bir alternatifi var mı?

 
sikayetvar.com alternatifi yok şimdilik. twitter dan yazınca da geri dönüş yapıyolar ama işinizin çözülmesine yarar mı bilemem.


  • rurouni  (14.08.11 02:20:59) 
aç bir blogspot hesabı yap bir blog şikayet et, yabancılar en çok bunu yapıyor. O blogspot linkini de operatörün iletişim sayfasından gönder.

Ya da domain al direk, ona hosting bağla, atıyorum o2sucks.com gibi direk konuya odaklı domain al yap bir düz html sayfa yaz herşeyi orada.

sosyal medyada yaz, friendfeed, google plus gibi yerler özellikle operatörde çalışanların (ve tabi ki diğer insanların) takılma yerleri. Operatörden içerdeki biri yazdığını görürse sorununu çözebilir.

Aynı şekilde ekşiye yazabilirsin.

Önemli not, yazarken kullandığınız dile dikkat edin ki, şikayetçi olurken suçlu durumuna düşmeyin, tabi ki melek olun demiyorum ama, küfür, ya da suç sayılabilecek herhangi bir dil kullanmayın.

Varsa elinizdeki kanıtların vs fotoğrafını çekip koyabilirsiniz.

Aynı şekilde facebook sayfası yaratabilirsiniz, ve o operatörün facebook sayfasına, twitter hesabına ilgili linkleri gönderebilirsiniz.

Sonuç mu, bu kadar şeyi yaptıktan sonra, operatörün kulağına bu bilgi gittiği zaman (gerekiyorsa şirket içi mailleri bulup onlara da spam kıvamında mail atabilirsiniz), kurumsal kimliği zedeleyecek sorunları (özellikle sosyal medyada) çözmeye çalışırlar.

Yoksa şikayetvar da şikayet ederseniz, şikayetinizin altına, görüşüldü, anlatıldı diye not düşüp kapatırlar olayı.
  • bonjurkes  (14.08.11 02:45:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.