[]

sorunlu gelen ürün

kartalyuvasi.com.tr'den bir forma sipariş vermiştim bugün geldi ama şimdi bakınca beyaz formada siyah lekeler var biraz. yıkayınca geçer belki ama bilmiyorum geçmezse bu sefer değişim için gönderemem de. uğraşmak istemiyorum, zaten maça gitme olayı dışında pek forma giyceğimi de sanmıyorum. sizce ne yapayım?

not:
soruyu okuyunca, gönderme bu şekilde kabullen demeniz için elimden geleni yapmış gibi yazmışım onu farkettim, ama siz olsanız napardınız onu merak ediyorum :)

 
ürünü geri gönderirdim işte.


  • altini ser incisi ker  (13.08.11 20:46:08) 
gonder gıtsın direk.


  • bryan fury  (13.08.11 20:48:40) 
bariz belli olmuyorsa siktir ederim(ugrasmak istemiomns ztn)
he ben olsam ugrasmayi sevdigim icin ugrasırdım hatta formayi deiştirmeden daha da oteye bişiiler yapardm

  • all girls dream  (13.08.11 21:19:06) 
all girls dream, daha da öteye bişeler derken?


  • kivanc1  (13.08.11 21:39:33) 
özetle lafi ya kardesim koskoca kartalyuvasisiniz bi hata yapmısınız ztn formami illaki deiştiriceksin (esek deilsin ya ayipli mal vermisin beni magdur etmişin zaman vs) formayi deiştirmedin yanında ufakta bi iki hediye vere getirridm yani normalde de bole olur. eger marka olmus bi firma böle bi hata yapıyorsa hatasını düzeltmesisn yanında kucuk bi jestte yapmali.


  • all girls dream  (13.08.11 23:00:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.