[]

artik sozlukculer kitap yazmiyor mu?

onceden iki uc haftada bir sercan kitap yazmis, gonul un sergisi acilmis, metin basurunu aldirmis gibi duyurular oluyordu. Artik niye olmuyor?




 
yazar sayısı çoğalınca bırakıldı bu. kimsenin kimseyi tanımadığı bir ortam oldu. samimiyet kalmadı.

hatırlamıyorsunuz demek bundan da daha önce evlenen sözlük yazarları olay'da duyurulurdu. buna da son verildi.
  • mea maxima culpa  (13.08.11 11:54:05) 
hazır lafı geçmişken 2-3 tane güzelinden yazılmış kitap örneği verebilecek var mı


  • technicalte  (13.08.11 11:57:52) 
evlilik duyurulari sozlukculer sikayet ediyor diye sonlandirilmisti sanki ama diger tipte duyurularin da yapilmayacagina dair bir izlenim edinmemistim ben.

Tec:
Zen ve motosiklet bakim sanati
  • serseri marti  (13.08.11 12:09:57) 
facebook sayfasından duyurmuşlardı sanki geçen bi.


  • dambil  (13.08.11 12:24:44) 
ben de yanlış yazmışım. bırakıldı diye bir şey yok benim de bildiğim.

ama bunlara verilen önem azaldı. eskisi samimiyet kalmadı diye düşünüyorum.
  • mea maxima culpa  (13.08.11 12:24:50) 
belki kimse sözlükte duyurulsun istemiyordur artık? herhangi bir meydana çıkıp ben şunun yaptım diye bağırmaktan çok bi farkı yok en nihayetinde artık. (sanki)

dambil
facebook sayfası sözlüğe ait değil diye biliyorum, sözlükçü birinin girişimi.
  • serseri marti  (13.08.11 12:39:04) 
Sozlukle ve sozlugun aktiviteleri ile ilgili duyuruluyor yapiliyor artik sadece. Diger talepleri eksi duyuruya yonlendiriyoruz ama mesaj atip sozlukten duyurulmasini (reklaminin yapilmasini) isteyenler duyuruya yazmiyorlar nedense genelde.


  • crown  (13.08.11 18:22:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.