[]

blackberry bold (sahte) (?)

bir telefoncuda çin malı (sahte) bir blackberry bold var. 250 tl.

satıcı çok övdü; garantisi varmış, orijinalinden bir farkı yokmuş vs. vs.

alınır mı bu çakma telefon, gerçekten orijinali gibi midir?

edit: orijinalinden eksikliği nedir acaba?

 
hayır


  • onexey  (12.08.11 21:18:57) 
arkana bakmadan kaç . .


  • busuta  (12.08.11 21:21:02) 
çakmalarına rağbet etme, 250 liraya blackberry alamazsın belki ama iyi bir telefon alabilirsin, garantili olur en azından.


  • d'arc  (12.08.11 21:21:04) 
elektroniğin çakmasını almayın, hele hele telefon hiç almayın.. sar oranları da epey yüksek oluyor ayriyetten.


  • toshiro  (12.08.11 21:22:34) 
Bazılarının mesaj menüsü olmaz, bazılarının internet ayarları yapılamaz ya da yapılsa bile ne zaman bozulacağı belli olmaz. Almayınız, almayınız, almayınız. 300 TL verin, Nokia C3 alın derim.


  • buf-e kür  (12.08.11 21:24:10 ~ 21:24:37) 
kardeşimin kullanmadığı bi tane var bundan, şimdi de değişiklik olsun diye ben kullanıyorum, şarjı bi günden fazla gitmiyor.. şu ana kadar gördüğüm en büyük sorun bu ama normalde blackberry nasıl çalışır nasıl özellikleri vardır bilmediğimden ne desem de yalan. şarj dışında bi de ekrandaki kısayolları değiştiremedim ama normalde değişiyor mu o konuda da fikrim yok :/ benim için tek artısı gözden çıkarılabilir bi halde olduğu için raad raad kullanıyorum kılıf vs olmadan/hoyratça başka insanlar gördüğünde tip tip bakıyor auu blakberrye böle davranılır mı diye.


  • irbat  (12.08.11 21:41:46) 
biraz daha para verip e63 al derim c3 tavsiye etmiyoum. yalnız e63 leri piyasadan kaldırdılar hemen c3 çıktı onun yerine ikinci el bulursan al derim ben fiyat/performans süper. bu arada telefonculara filan sorarsan c3 e63 aynı derler yok öyle bişey yanından geçmez.


  • cagdassalur  (12.08.11 22:25:28) 
muhtemelen bis (blackberry internet service).
blackberry nin tüm olayı da bis zaten. aylık ücret karşılığında (35-40 tl kadar) gsm operatörü üzerinden sınırsız internet bağlantı hizmeti veriyor. çakma bb muhtemelenbu hizmeti veremeyecektir ve o zamanda blackberry kullanmanın hiç bir anlamı kalmaz.
not: çin malı elektronik eşya alma
  • tururo  (13.08.11 00:02:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.