[]

the hobbit

bunun filmini yapıyorlardı en son. orada "bearn" dü sanırım ismi, bi karakter vardı. onunla ilgili görsel varmı bildiğiniz? nası birşey olarak göstercekler filmde falan, merak ettim şimdi??




 
beorn demek istediniz herhalde.
mikael persbrant oynayacakmış.
imdb'de bir kaç fotoğraf var. belki işe yarar.
  • trocero  (12.08.11 21:45:12) 
yari insan yari ayi olmasi gerekir ama peter jackson'in yine kendine gore sekiller verecegine eminim.


  • inancsiz deve  (12.08.11 21:47:19 ~ 21:47:30) 
@inancsiz deve
Sanki bana druid gibi gelmişti Beorn. Ayı olarak dolanmayı seviyormuş ama kendi çiftliği filan da varmış. Muhtemelen iri yarı bir karakter olacaktır.

  • burka  (12.08.11 21:58:43) 
@burka

abi bende kararsız kaldığımdan merak ettim zaten.. yani filmde nasıl bi karakter kullanacaklar. hani hem kaslı maslı, 2 metre boyunda bi insan şekli, hemde dev bi ayı kılığında falan.. zaten o kitaptaki en karizma karakter de oydu. zira yüzüklerin efedisindeki en karizma karakterlerden olan gandalftan bile önde geliyordu. birde birşey daha aklıma geldi. abi bu mesela savaşa girerken, bi pencesiyle org'ları kurtları falan darma dağın ediyor ve bilbo baggins'i kucaklayıp korunaklı biryere götürüyordu falan. şimdi anlamadığım nokta. ulan bu dev cüsseli canlıya ok mok işlemiormuydu la?? yani tamam bi pencesiyle 10 tane wrag'ı öteye atıyor, karşısına çıkan orgları(org muydu bu arada onların adı onu da unuttum :) )) neyse.. harbi bu yaratığa büyü falan damı işlemiodu, olayı neydi bu beorn'un??
  • daglien  (12.08.11 22:18:01) 
@daglien

O kurtlar orklarla filan kapışırken buna büyü yapıldığını hatırlamıyorum. Herhalde silah işliyordur da ayı olabildiğine göre gücü - hızı filan da oradan geliyordur belki. Zaten Devasa cüssesi var, silah kullanıyormuydu hatırlamıyorum ama bir orkun kafasını kopardığını anımsıyorum.

Harry Potter'daki Animagus gibi birşey işte. Belirlediği hayvana dönüşebilen insan. Ben en bilindik olarak druid tanımını biliyorum işte.
  • burka  (12.08.11 22:29:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.