[]

Yüksek Lisans Önerisi

Merhaba ben bu sene reklamcılıktan mezun oldum. Bilgi Üniversitesi'nde yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Ya işin daha görsel kısmına kayıp Görsel İletişim Tasarımı yapacağım ya da aynı yoldan devam edip Pazarlama İletişimi. Fotoğraf çekip çok şahane editleyebiliyorum, çeşitli dizayn programlarında basit de olsa bir şeyler tasarlayabiliyorum ve estetik zevk olarak kendime güveniyorum. Ancak çiz deseniz hiç bir bok çizemem. Bu durumda Görsel İletişim Tasarımı(VCD) yüksek lisansı yapmam mümkün müdür?

Veya bilsi olan varsa bir yol gösterse. Hadi bay.


 
bende reklamcılık mezunuyum. benim arkadaşımda reklamcılık mezunuydu. aynı sınıftanız. neyse ikimizde yükseğe başvurduk okul bitince ben sosyoloji o ise yine reklamcılıktan yaptı. adamın aldığı dersler reklamcılık okurken bizim aldığımız derslerin aynıydı sadece farklı isimleri vardı derslerin. bence reklamcılıktan hoca olmak gibi bir amacın yoksa reklamcılık yüksek lisansı yapma,boşuna kasarsın kendini. en iyisi rklamla ilişkili olan bir dalda yüksek yapmak. o yüzden görsel iletişim, sosyoloji ya da psikoloji gbi alanlara yönel bence. pazarlama da da yüksek yapma bence.


  • anti silence  (12.08.11 19:21:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.