[]

film

online film izliyor musunuz, nereden izliyorsunuz? yeni sınırsız internetimle film izleyeyim istiyorum.

bir de şu torrent işi nedir, hiçbişi anlamadan kullanabilir miyim, yardım istiyorum.


 
indirmeden izle, online film izle, hd film izle gibi şeyler yazınca google a çıkıyor bir çok site. torrent işi ise öncelikle bir torrent programı indiriyorsun. (bittorent ya da utorrent yazarsan google a oradan indirebilirsin.)
sonra torrent sitelerinden(isohunt,torentreactor gibi) arama yaparak istediğin şeyi buluyorsun ve indiriyorsun program aracılığyla.

  • bir ileti paylastim  (11.08.11 16:54:34) 
utorrent'i indir bir önce (aynı işi gören başka programlar da var tabi), sonra bir torrent arama sitesinden, mesala btjunkie.org dan filmi arat, tıkla, otamatik başlar inmeye, iyi seyirler.


  • qerest  (11.08.11 16:54:44) 
(bkz: yeni başlayanlar için torrent)

birinci soru için
www.altyazili.com/
  • hoot  (11.08.11 17:02:31 ~ 17:04:02) 
bir ileti paylastim, online birçok site çıkıyor tabi de, küçük, donan, sesin kötü olduğu. kullandıklarınızı sormak istedim ben.

torent işini de beceremicem sanırım, mac ım ingilizce zaten tam olarak çözemedim, bu da karışık gibi.
  • my december  (11.08.11 17:04:09 ~ 17:04:47) 
online izliyorum ben genelde. çok beğenirsem indriyorum.


  • girl in a coma  (11.08.11 22:49:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.