[]

Ucuza Orta Halli Ev Döşeme

Herkese Selamlar;

Uzun arayışlardan sonra 1,5 sene sonra askere gidene kadar oturacağım evi tuttum. Şimdi sıra geldi döşeme kısmına. Öncelikle ev İstanbul Göztepe'de. Mobilya kısmının hepsini ikea'dan halletsem mantıklı olur mu? Toplamda 1 adet kanepe(köpeğim olduğundan tüyleri temizlemesi daha rahat olacak deri veya yapay deri), 2 adet expedit raf, bir orta sehpa ve ekstra odaya koymak için bir adet çek yat lazım. Tekli koltuk sandalye ve tv sehpası falan var.

Beyaz eşya olarak da buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinası lazım. bunlar olabilecek en ufak ve ucuz modeller olabilir ama A enerji sınıfı ve sıfır olsun istiyorum.

Kısa kes lan özütü: Beyaz eşyaları kadıköy ve çevresinden alabileceğim bir spotçu, mobilyalar için de ikea'dan daha ucuz veya kaliteli bir yer önerisi olan olabilir mi acaba?

 
Ikea + Koçtaş


  • poseidon1  (11.08.11 13:26:18) 
mobilya için ikea kesinlikle yanlış tercih olur bence. gereksiz çok pahalı. masko ya da modoko(hangisi anadolu yakasında olansa) gezin derim.

bu aralar beyaz eşya fiyatları ise çok iyi. dün bosch'tan mail gelmişti. a+ buzdolabı 1150 tl gibi bir rakamdı. arçelik'te de fiyatlar uygun.
  • payroller on the moon  (11.08.11 13:27:24) 
yahu eski duyurulara bakıyorum da 600 liraya bütün beyaz eşya işini halledenler falan var ümraniye spotçular çarşısından. kadıköy ve çevresinde muadili yok mudur bunların?


  • ding dong bizim kasap moo moo inekler 2  (11.08.11 14:02:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.