[]

gece kedinin uyanması

sevgili kedi severler,

gece 3,30 gibi uyanıp kapıyı deli gibi tekmeleyen kedi'ye uyanmadan nasıl yem verebiliriz?
acaba otomatik mama kabı alsam bu sorun çözülür mü? gerçi internette de henüz doğru durust bişi bulamadım..
www.petburada.com
bu var ama otomatik değil, buna koysam acaba deli gibi yiyip sonra hastalanır mı? gece yem sorununu nasıl çözüyosunuz?
tesekkur ederim..
not : evet geçen kaçan ve yardımlarınızla bulunan kedim köpük..

 
Yem derken. Kedi mamaası diyorsun herhalde. Valla ben mama kabına günde bir kere mama koyuyorum bir kase gibi düşün çok büyük de değil bir gün yetiyor en kötü ihtimalle sabaha bitmiş oluyor. Kapını kapatıyorsan derdi kapı olabilir yemden çok yanına gelmek ister kedi dediğin.


  • hayyam ara  (10.08.11 10:09:08) 
ben koyuyorum kafama göre mamasını kedim istediği kadar yiyor ordan fazla koyunca bi sorun olmaz bence benim kedim tekir sokak çocuğu


  • asil123  (10.08.11 10:09:46) 
Karakterine göre değişir ama bizimkinde hiç gece yemek problemi olmuyor. 1 yaşından büyükse biraz fazla koyarsın yatmadan önce mamasını, gider gelir yer o. Doyunca bırakır, acıkınca tekrar yer. Kendisi ayarlar yani.
Muhtemelen mama yüzünden zıplamıyordur tepene.

  • Lekter  (10.08.11 10:10:25) 
1 yaşından büyük, 2 yaşında..


  • omonia  (10.08.11 10:17:40) 
Mama kabini bos birakma. Gece yatarken kabinda biraz mamasi olsun.


  • durdenist  (10.08.11 10:25:00) 
sorunun mama olduğunu sanmıyorum, muhtemelen o saatlerde uyanıyor ve canı sıkılıyor ilgi istiyordur :)


  • kadifepanter  (10.08.11 10:57:28) 
gece kuru mama bırakabilirsiniz kabında. o büyük ihtimal mama değil ilgi istiyor. gece odanıza almıyorsanız kapıyı tırmaladığında açıp olumlu/olumsuz ilgi göstermeyin, yoksa her gece böyle devam edecektir. kesinlikle ses çıkarmayın sıkılıp gider. içeri alacaksanız bile tırmalamayı bıraktıktan sonra alın.


  • quasiromantic  (10.08.11 11:34:00) 
ikinci bir kedi alıyorsun. arkadaş oluyorlar. gece de birlikte tepinip eğleniyorlar. seni rahat bırakıyorlar.


  • mea maxima culpa  (10.08.11 11:58:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.