[]

insan bodrumda tek başına tatil yapabilir mi?

an itibariyle çok pis satışa geldim resmen tek başımayım her şey ayarlıydı. bunu buraya yazmam çok saçma biliyorum ama rahatlamam lazım soracak kimsem yok şu an için. şöyle 3-5 gün bodrum'da bi otelde kalsam tek başıma, sıkılır mıyım? (bayım)




 
ya usta nasıl bir adamsın bilemeyiz. kimi girer tek başına ortama 88 arkadaş yapar. eğlenir. keyfine bakar. kimi de kös kös oturur köşede. kimseyle konuşmaz.
ayrıca tatilden beklentin ne? şezlongta kitap okuyacaksan sıkılmazsın. ortamlara gireyim diyorsan kişilik ile alakalı.
benim kendi fikrim ise sıkılırsın.
  • lorenzen  (10.08.11 01:57:59) 
bir bayanla tanışsan sıkılmazsın belki..


  • ermanen  (10.08.11 01:58:24) 
sana bağlı. kafanı rahat tut. birileriyle tanışayım kaygın filan da olmasın, olursa birileriyle tanışıp muhabbet kurmayı geç tatilden de bi bok anlamazsın.


  • cro magnon  (10.08.11 01:58:44) 
yapılır mis gibi olur. kafan rahat takılırsın


  • rurouni  (10.08.11 02:04:48) 
ne kadar girişimci olduğuna bağlı ama sıkılırsın büyük ihtimal.


  • zozjotejmnk  (10.08.11 02:08:07) 
çek git. mp3 al yanına yolda, güneşlenirken filan dinlersin. tavsiyem habire dışarıda dolaşıp barlara restoranlara takılman yönündedir. belki 1-2 arkadaş yaparsın.


  • take me rufee  (10.08.11 02:10:28) 
ben sıkılmam mesela. arkadaş edinirim, çok değil 1 belki 2 arkadaş. hiç arkadaş edinmesem de 5 gün yalnız tatil yapabilirim. sıkılmam tam tersi çok iyi kafa dinlerim.


  • robin crusoe  (10.08.11 02:12:48) 
hicbirsey olmaz abicim.10 senedir falan turizmin icindeyim.cok yalniz gelen gordum.tatil koyuyse zaten aktiviteler falan fisman derken kaynasiyorsunuz.ancak kucuk bir oteldeysiniz bile barda birkac saat oturarak bircok arkadas kolaylikla edinebilirsiniz.


  • atanury  (10.08.11 02:22:55) 
bence yapılır da sonunda şu duruma düşmek de var: www.zaytung.com


  • sarızeybek  (10.08.11 02:33:30) 
Bodrum'da nereye gideceğine bağlı... Ayrıca hiç arkadaşın yok mu yahu civarda? Sezon ortası... Ortalama sosyallikte bir insansan bile elbet 2-3 arkadaşın çıkar orada bulunan, telefonlaşın, paslaşın...


  • Struttin  (10.08.11 02:55:14) 
geçen yıl aynı satış kemer'de hem de tatilin ortasında başıma geldi. ilk gün sinirden deliye dönmüştüm ama sonradan toparladım, mis gibi de oldu. şimdilerde de kimseye minnet etmiyorum. eylülde gelen var mı diyecem o kadar. sonrası mis gibi tatil.


  • kumlupara  (10.08.11 05:04:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.