[]

Solaryum çömeziyim

Merhaba solaryumla bronzlaşanlar ve kendini bronz hissedenler!

Beyaz peynir gibi vücudu olan bir erkişiyim. Tatil öncesi hani yılda 1 kere tatile çıktığım belli olmasın diye biraz bronzlaşıp da gitmek istiyorum. Ama biraz bronz, yamyam gibi değil. Sorularım aşağıda:
- yatay solaryum mu daha iyidir, dikey mi?
- diyelim ki yatay solaryuma girdim, her yerim eşit yansın diye ben o tabutun içinde dönenecek miyim yoksa sabit mi durmalıyım? ne yapayım?
- kollarımı açmalı mıyım kolun ve gövdenin iç kısımları yansın diye?
- solaryumun içi sıcak oluyor mu? terler miyim?
- gözü korumalı mı? kontakt lens kullanıyorum, bir şey olur mu gözüme? (lens erir falan)
- girmeden önce bir şey süreyim mi?
- çırılçıplak mı gireyim?
- malum kollar biraz koyu, gövde ve kol esmerliği yine farklı mı olur?
- biraz bronzluk için kaç dakikalık kaç seans uygundur beyaz peynir kişisi için?
- dikkat etmem gereken başka husus var mı?

Teşekkürler.

 
kısa olarak bildiklerimi yazayım. alt ve üst kısmında ışıklar var senin dönmene gerek yok sabit dursan yeterli. çıplak gir her yerin yansın. içi çok sıcak oluyor max 15 dakika dayanabilirsin. çok beyaz tenliysen 10 dakikadan 5 seans (gün) yaparsan birazcık renk değiştirebilirsin.


  • yacox  (09.08.11 16:29:53) 
başka solaryuma giren yok sanırım duyuruda :)
bu gidişle ben de girmeyeceğim.

  • 9kuyruklukedi  (10.08.11 01:08:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.