[]

memurlar net-kpss

bu siteden sadece ben mi hiçbir şey anlamıyorum? bu yıl ilk defa kpss ye girdim, lisans öğretmenlik. bu siteden gelişmeleri takip etmeye çalışıyorum, herşey küçük, karışık, bi aradığımı bir daha bulamıyorum. sizin için de böyle mi, ben de mi bi sorun var, bir de önereceğiniz siteler var mı?




 
Ana sayfada yeterince güncel haberler var. Bu siteyi günde kaç bin başka insan takip ediyor, bir yamukluk olmuş olsa düzeltirlerdi.


  • jesterdvine  (09.08.11 13:31:04) 
onu diyorum işte bu kadar insan takip ediyor ama bana böyle geliyor, sorun bende sanırım. yamuk falan yoktur tabi de, nasıl söyliyim çok karışık ve itici. nasıl bu kadar popüler.


  • my december  (09.08.11 13:39:13) 
Alternatifi olmadığından bu kadar popüler. Neden alternatif yok?
Çünkü şu aşağıdakini oluşturmak hiç kolay değil:
Kamuya girmek isteyen adaylar ve kamuda çalışan adaylara yönelik tüm bilgileri bir arada sunan memurlar.net sitesi, Türkiye'deki en çok ziyaretçi alan bir kaç siteden birisidir.

Türkiye İnteraktif Reklam Platformunun (IAB) tüm internet sitelerine koyduğu ortak sayım kodlarına göre, memurlar.net, aylık 7 milyon tekil ziyaretçi ve 126 milyon sayfa gösterimi ile Hürriyet, Milliyet ve Habertürk'ten sonra, en büyük haber sitesidir.
AGB Nielsenin 2010 yılı verilerine göre, memurlar.net en çok reklam alan sitedir.
Google tarafından 2009 yılında, Adsense reklam uygulamasında en başarılı geri dönüş sağlayan site seçilmiştir.
Sitenin, 1 milyon'dan fazla üyesi bulunmaktadır.

Şuan için ana sayfa, ilan, forum, kurs, okul, üye, anket, becayiş, karar, sorucevap gibi 10 alt servisi bulunmaktadır.

Kamuda çalışan memur, sözleşmeli personel ve diğer kamu personeliyle ilgili bilgileri, yetkin editörleri ile birlikte yorumlayan memurlar.net sitesi, sadece vatandaşlara yönelik bir platform olmayıp, yayımladığı dosyalar ve haberlerle kamu kurumları arasındaki uygulama farklılıklarını sona erdiren bir misyonu da üstlenmektedir.
  • jesterdvine  (09.08.11 13:42:04) 
valla bilgi almak istiyorsan oraya bulaşma bence. ben bir iki defa gireyim dedim, kaostan başım döndü.

sanırsın kpss'ye değil de sbs'ye hazırlananlar giriyor. hepsi değil tabii ama çoğunluğu öyle olunca dışardan çok kötü görünüyor site.

yani sorun sende değil.
  • rectoa  (09.08.11 13:42:41) 
gelişmeleri anasayfadaki haberlerden takip edebilirsin, kullanışlı olmasa da güncellik açısından faydalı bir site bence. forumu tavsiye etmiyorum gerçekten yalan yanlış şeyler olabiliyor. üyelerinden bazıları hiç olgun değil artı tuhaf bir mantık ve dil yapısına sahip.


  • nevrotik  (09.08.11 14:10:49) 
foruma hiç bakmadım zaten.

teşekürler. benim gibi düşünen brileri olduğuna sevindim.
  • my december  (09.08.11 14:23:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.