[]

bodrum

Selamlar,
bayramda ya da 1 hafta sonrasında bodruma gitmeyi düşünüyorum.. sanıyorum diğer koylara göre denizi en ılık olan torba ve göltürbükü denen yerler.
buralarda tavsiye edebileceğiniz bir otel var mı? bütçe kişi başı 100 tl civarında.
aslında ortakentte çok guzel bir otel buldum ama denizi için soğuk diyorlar, zaten eylülde gideceğim açıkçası deniz de biraz girilebilir olsun istiyorum..
tesekkurler..

 
düşük bütçeyle türkbükü vs'den keyif alamazsınız. orada beach club'lara gidip para saçma amaçlı yerler var. böyle halk plajı gibi bir yer yok, yai var da istanbul'dan çıkmasanız da olur orası için.

ortakent'in deniziyle de arasında çok fark yoktur. üstelik ortakent güneyde yer aldığı için daha sıcak bile olabilir. ayrıca şu saatten sonra o bütçeyle boş yer bulmak hayal gibi bir şey. ortakent'te bulmuşsanız hemen atlayın. bulduğunuz yer şahbaz otel falansa hiç kaçırmayın.
  • kibritsuyu  (09.08.11 10:21:35 ~ 10:22:22) 
yalnız türkbükü ve göltürbükü farklı yerler. türkbükünde kalmak çok mantıklı değil bence söylediğiniz nedenlerden dolayı..
ortakent te sanırım biraz açık deniz olduğu için daha serin oluyor..
tesekkurler..
  • omonia  (09.08.11 11:08:50) 
göltürkbükü aslında gölköy ve türkbükünü kapsayan bölgeye verilen isim. gölköy ve türkbükü yanyana iki koy (minibüsle aralarındaki mesafe 5 dakika). türkbükünde uygun fiyatlı bir otel&pansiyon bulmanız pek mümkün değil ve deniz olarak hiç tavsiye etmem( denizi teknelerden resmen mazot kokar). gölköydeki oteller fiyat olarak daha uygundur ve denizi de güzeldir. aşağıda gölköy'deki bildiğim otelleri sıraladım:

maritim www.maritim-bodrum.com biraz tuzlu ama güzeldir. denize iskeleden girersiniz.

göltürkbükünde daphnis otel var. biz üç yazı orada geçirdik. fiyatları uygundur denizi de güzeldir. hem kumsalı hem de iskelesi var. www.hoteldaphnis.8m.com

kaktüs otel de biraz pahalı ama fiyat/kalite performansı fena değildi. www.kaktusotel.com

bir de sultan otel vardı. orada hiç kalmadım ama fena gözükmezdi gözüme. isterseniz araştırabilirsiniz

not: 2 senedir bodrum'a gitmiyorum. hizmet/tesislerde kötüleşme varsa mesuliyet kabul etmem :)
  • yimirta  (09.08.11 11:11:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.