[]

Bıkkınlık veren Android sorunları

HTC Desire HD'ye Revolution HD yüklemek istedim. İstemez olaydım. Gingerbread olduğu için önce downgrade etmek lazımmış. Downgrade ederken zipi kabul etmedi. O iş için GoldCard çıkart dedi. Onu da yaptım. SD karta format çektim. Her şey silindi. GoldCard ı yarattım yazdım. Bu sefer SD kart sorunlu format lazım dedi. Farklı CID ile de denedim yine SD kart sorunlu dedi. Zaten hex'le yazdıktan sonra sd kartı bilgisayar da görmemeye başlamıştı Böyle olunca içine zipi tekrak içine de atamadım.

Ha bu seviyeye gelene kadar onlarca deneme yanılma, bir sürü backup problemi (allahtan var bacuplarım), kavramları anlama süreci (gingerbread ne lan? goldcard ne lan?) onları saymıyorum bile. Artık ne yalan söyliyim bıktım uğraşmaktan.

Sadede gelirsek: Benim için bu Revolution HD yi yükleyebilecek bir cengaver var mıdır? Buluşalım bi yemek ısmarliyim.

 
Goldcardı için hexte sdCartı açarken fizikal disk olarak açmak lazımmış. Duyuruyu yazdıktan 1 dakika sonra bulmayı başardım.

O zaman duyuruyu değiştiriyorum:

Revolution HD yüklemek istiyorsunuz ama nasıl yapacağınız hakkında bir fikriniz mi yok? veya uğraşmak mı istemiyorsunuz? O zaman telefonunuzu bana verin 1 saat içinde yükleyeyim. Bana da bir yemek ısmarlayın.

Teşekkürler
  • kta  (08.08.11 22:09:16) 
hacı bu duyuruyu kaldırma da neden Android değil iPhone diye soranlara linkini göndereyim :)


  • michael_knight  (08.08.11 22:15:45) 
:)) tamam silmem de. onda da jailbreak hikayeleri bunun gibi değil mi?


  • kta  (08.08.11 22:20:53) 
bu gibi sorunları olup okuyup kendi yapmaya çalışan olursa tavsiyem şudur: xda devalopers dışındaki hiç bir yerdeki hiç bir şeyi okumayın. olur da google dan yanlışlıkla açarsanız kapatın.


  • kta  (08.08.11 22:23:06) 
michael_knight: ne dediğinden haberin yok, senden telefon önerisi alan büyük hata yapar.

bu sorunlar kolayca ROM yüklenebilir (bootloader kilidi olmayan) bir telefon almamanızdan kaynaklanıyor. ha bir de Android iOS kadar güvensiz olmadığı için alelade bir internet sitesi (jailbreakme) işletim sisteminin kendisini değiştiremiyor.
  • wingless  (08.08.11 22:28:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.