[]

LED TV - Samsung ?

Yeni televizyon alacağım. Çevremde Samsung alan herkes çok memnun. Bu sebeple ben de Samsung bakıyorum. Bu model nasıldır bilen var mı? Tavsiyelere de açığım. Ankara'dayım.

www.hepsiburada.com


 
ben samsung'dan hiç memnun değilim. daha önce iki adet LG aldım. ikisi de canavar gibi. üçüncüde teknosa'daki mal satıcının lafına güvenip samsung aldım. almaz olaydım. LG'leri izledikçe samsung'a küfrediyorum.

hiç tavsiye etmem. bir de alırken mutlaka iade veya değişim şartlarını görüş. ben değiştiremedim aldıktan bir gün sonra.
  • lancelot du lac  (08.08.11 16:05:05) 
panasonic lere bir bak derim


  • delidir yakalayin  (08.08.11 16:14:20) 
Playstation ile kullanacaksanız; ben de samsung önermiyorum.


  • murat mc  (08.08.11 16:47:06) 
panasonic'in bu sektördeki üstünlüğü bellidir zaten.

forum.donanimhaber.com
  • necipnba  (08.08.11 16:54:23 ~ 17:03:57) 
sony alin, baska da birsey demem.


  • co2s2  (08.08.11 16:57:30) 
ilandaki çakma led'i (edge) alacağınıza aynı fiyata güzel bi lcd alsanız daha iyi olur. piyasada üç iyi üretici var zaten samsung, lg ve sony. bu tv'lerde önemli olan panale kalitesi, engine'i refresh rate'i... bunlardan birin alın derim. bende samsung 40C650 var gayet memnunum.


  • no avalon  (08.08.11 17:01:58) 
eğer usb'ye film atıp, alt yazılı film izlemeyi düşünüyorsan sony alma. çalıştırmıyor çoğu modeli.


  • lorenzen  (08.08.11 17:04:49) 
benim monitör lcd samsung, tv'de lcd samsung'un. memnunum şahsen. çok teknik olayını yorumlayamayacağım ama.


  • passion rules the game  (08.08.11 17:23:52) 
beyler yeri gelmişken sorayım; geçenlerde bir akrabanın evinde pioneer lcd gördüm. zamanında iyi paraya almışlar, kalite süper. ama maliyetleri yüksek olduğundan bu işi bırakmak zorunda kalmış diyolar. kullanan var mı?


  • mcserci  (08.08.11 17:43:02) 
Marka marka değerlendirme, model model değerlendir. Samsung un çok iyi modelleri var ama PS3 le sorun yaşayanların çoğu samsung kullanıcısı.

Ben Samsung lcd ve ps3 kullanıcısıyım, memnunum.
  • iustitia omnibus  (08.08.11 18:20:14) 
teşekkürler herkese.
şöyle cevap vermeye çalışayım:
1 oynattığı formatlar önemli. avi olsun, mkv olsuun oynatsın istiyorum. bu sebeple sony biraz sıkıntı oluyor.
ps3üm şuan için yok ama yakında ne olur bilemiyorum.
model olarak bunu düşündüm o sebeple bunu soruyorum. lg demek, panasonic demek de biraz genel oldu. model önerisi alsam?
  • harmonikhakaret  (08.08.11 20:25:43) 
www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

bende bu ikisi var. ikisinden de çok memnunum. aviydi altayazıydı dertleri yok maşallah. pc'deki gibi sorunsuz izliyorum. oyun için 32'' olanı denedim sadece. gayet iyidi.

samsung'da da avi+altyazı sorunsuz ama görüntü tatmin etmiyor hiç. üstelik hd kutu ile teledünya bağlı kendisine.
  • lancelot du lac  (09.08.11 00:23:37) 
şimdi şöyle kafam karıştı, bu linkini gönderdiğiniz lg'de sadece DivX HD, Mp3, Jpeg formatları görünüyor. avi ve mkv yazmıyor. bu internet sitelerinde yazan özelliklere güvenemedim şimdi. lg nin ya da samsung un sitelerinde de bu modeller yok. himm ...


  • harmonikhakaret  (09.08.11 10:10:07) 
daha dün samsung 40d6500 led tv aldım. panel vs olarak 40d5000 ile aynı. farkı 3d olması. o yüzden görüntü kalitesi vs açısından bir günlük yorumumu yazayım.

conax modül ile teledünya kullanıyorum. hd kanalların kalitesi tabiri caizse cam gibi. yani daha iyi nasıl olabilir bilemiyorum. sd kanallar ise dijital kablo tv yayını. yine hd olmayan bir yayın için mükemmel diyebilirim. bunun da daha iyisi ancak hd olabilir. hd olmayıp da bundan iyi olamaz bence.

çok araştırdım. sony'ler mkv'leri oynatmıyor. 1080p filmlerin tamamının da mkv olduğunu göz önünde bulundurursak usb'den full hd film izleyeyim diyecekseniaz sony'i baştan eleyin. onun dışına görüntü kalitesi falan sony de iyidir tabii. lg'yi niyeyse hiç düşünmedim. zaten pek fiyat farkı da yoktu, annemler iki ayrı samsung lcd kullanıyor (biri 2009 model 40a553, diğeri 2011 model 32d551), sürekli birlikte film izlediğimiz arkadaş da samsung lcd kullanıyor (40c650). bugüne kadar hiçbirinde en ufak bir kalite problemine rastlamadım. hep cam gibi izledik. ki üstelik annemlerin 40a553 olan televizyonu teledünya bile değil, standart analog kablo tv ile çalışıyor, ona rağmen görüntüler gayet tatmin edici.

ps3 oyunlarında ne gibi bir memnuniyetsizlik yapıyor bilmiyorum. memnun olmayanlar bunu açıklarsa sevinirim.
  • kibritsuyu  (09.08.11 15:09:14 ~ 15:11:29) 
şunu da belirteyim aldığım ilk lg lf 2500 idi. ne kendi sitesinde ne türkçe kılavuzunda dvb-c ve cvb-t tuner i olduğu yazmıyordu ama yabancı forumlard a yazıyordu...lg türkiyeye attığım mailere cevap bile verilmedi, lakin tv de dvb-c v db-t tuner var ve modül takıp başkaca bir alete ihtiyaç duymadan tek kumanda ile hd teledünya izliyorum... benzer şekilde yazılımı hack ederek sadece servis için yazan usb ye harddisk bağladım ve yine tv nin kendi kumandasından tv den resim foto ve film medyalarını kafama göre oynatabiliyorum.

böyle de ilginç bir marka bu lg:D
  • rutubettin  (09.09.11 19:52:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.