[]

bağırsaklarım bana bi şeyler anlatıyor

merhabalar ahali. biraz çirkin bi muhabbet geçecek, şimdiden uyarayım.

geçen hafta salı günü ben ufaktan bi zehirlendim. gündüz bulantı, gece de ishal ve kusma şeklinde devam etti. çarşamba günü doktora gittim, reflor, emedur ve spasmbişey verdi (spazm ağrıları için mi ne). gaita testi de istedi ama veremedim, o yüzden antibiyotik vermedi bana. doktora gittiğim günün akşamı ve bi sonraki perşembe gününü normal geçirdim. fakat perşembe akşamı bi ishal başladı ve gün itibariyle halen daha durmadı. neredeyse 1 haftadır ishalim yani.

normalde evimizde soğuk su olmazdı, sebil var şimdi buz gibi su veriyor, acaba ondan dolayı filan olabilir mi geçmemesi? normale göre yeme düzenimde değişen tek şey o oldu çünkü.

ne yapmalı sizce? doktora gidersem mecbur gaita isticek, ben de vermek istemiyorum onu, yapamıyorum da zaten. teşekkürler.

 
sanıyorum flagyl adındaki antibiyotiği almalıydınız. kısaca bakteri yok edici diyeyim. ondan durmamıs olabılır. sız uc gun ıcın bu dedıgım ılacı kullanın (gunde ıkı kez). ıkı gun de gunde bır kereden reflor alın. gecmıs olsun.


  • fenerliyim ama feneri delgado  (08.08.11 14:15:54) 
5 gündür bende de var aynı durum. ablam ve eniştem doktor. antibiyotiklik bir durum olmadığını söylediler. reflor ve emedur başladım.

salgın falan olabilir mi? ben izmir bornovadayım şu an.
  • lancelot du lac  (08.08.11 14:45:18 ~ 14:45:41) 
Bugün benim de midem bulanıyor, sevgilim de aynı durumda. Bir şey mi var acaba?


  • vexations  (08.08.11 15:06:53) 
teşekkürler delgado. eczaneye sorayım bi'. =)

ben istanbul'dayım lancelot du lac. tahminimce dondurma yüzünden oldu. nugger'da çok süt var, heralde elektrikler bi kesildi filan, eridi, dondu tekrardan, ondan olduğunu düşünüyorum.
  • i was me but now he s gone  (08.08.11 15:29:39) 
hayır, bu ara et yemeklerıne, sut urunlerıne dıkkat etmek gerekıyor. cokca zararlı bakterı ortalarda. bende de onbes gun once oldu. antıbıyotık sart olmayabılır ama vıral bakterı durumu olması muhtemel, tekrarladıgı ıcın.


  • fenerliyim ama feneri delgado  (08.08.11 16:23:21) 
flagyl almanızı gerektirecek bir enfeksiyon olsaydı. terleme ve ateş olurdu. önce doktorun söylediği gaita testini yaptırın.


  • orpheus  (08.08.11 16:33:13 ~ 16:33:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.