[]

1 aylık gündem / Ek soru: Euro

Olaylardan tamamen uzak kaldım. Son 1 ayda Türkiye'de ne gibi gelişmeler oldu özet geçebilecek olsa süper olur.

Bonus soru: 2000 euro civarında bir para var, ne yapsak ki bunu? Şu an 2,5u görmüş durumda artmaya devam eder mi? Öğrenci insanız ne kadar çok o kadar iyi.

Teşekkürler.

 
-futbolda şike olayı patladı
-üst düzey bissürü general emekliliğini istedi
-ramazan geldi
-kriz kapıda
-garanti ispanyollara satıldı (daha açıklanmıyor)
  • terp  (08.08.11 13:13:22) 
Sana maliyeti düşükse ve şu an kardaysan bozdur Lira al. Yok lazım değil bozdurmam diyorsan dolara çevir dolar olarak dursun.
(Onemli not: Söylediklerim tamamıyle benım fıkrımdır, kesınlıkle yatırım tavsıyesı degıldır.)

  • kotukediserafettininexkankasi  (08.08.11 13:18:58) 
- önder bekensir demet akalın'ı yine aldatmış
- teravih namazının olmadığı öne sürüldü
- okan bayülgen, hülya avşar ve hıncal uluç'la program yapıyor
- amy winhouse öldü
- deprem yaşadık
- terör olayları arttı
- 4 benzin zammı yaşadık
- lys açıklandı
- uruguay amerika kupasını kazandı
  • terp  (08.08.11 13:22:36) 
ülkeye demokrasi geldi


  • gewende  (08.08.11 14:07:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.