[]

Yeni başlayan için Sihir-illüzyon ve akıl okuma

şimdi bu, pardon öncelikle selam.
bu sihir illüzyon işine merak saldım. geçen gün bi arkadaşın arkadaşı geldi "1den 10a kadar sayı tut" dedi ve tuttuğum sayıyı bildi. bi harf seç dedi, bana üç şans ver dedi. 3.sünde aklımdaki harfi bildi. sonrasında önümde duran çakmağın üstünden elini geçirdi çakmağı yok etti falan. böyle garip ama ilgi çekici bi olay yaşadım. çatal da bükebiliyomuş ama o an yanımızda çatal yoktu.
şimdi ben bu tür gösterileri öğrenmek istiyorum. çok zevkli bi iş gibi. nasıl öğrenirim, bir sıfırdan başlayan olarak bildiğiniz aktarabileceğiniz numaralar var mı? bu illüzyon taktiklerini öğrenebileceğim bir internet sitesi var mı? veya aranızda bana öğretmenlik yapabilecek biri var mı?


 
youtube da birsürü video var


  • freebird5406_2  (08.08.11 00:56:40) 
youtube de "magic" "revealed" diye ara..


  • anonimyususer  (08.08.11 01:09:21) 
akıl okuma şeysi için de bikaç öneri alsam?


  • zunuduko relkirbet  (08.08.11 01:12:23) 
iskambil kartları ağırlıklı olmak üzere bir çok ufak tefek numara biliyorum. zamanında bende merak salmıştım. eskişehirdeysen bi bira ısmarla öğreteyim bildiklerimi :)


  • olkol  (08.08.11 01:14:54) 
istanbuldayım be hacı. ama anlatımlı video çekip yutupa koyarsan kargoyla yollarım bi 6lı;)
edit: 6lı büyük vaad olmuş, kendime alamıyorum lan 6 bira:D

  • zunuduko relkirbet  (08.08.11 01:27:19 ~ 01:28:27) 
çok bilgili olduğum söylenemez ama bildiğim kadarıyla: ilüzyonla akıl okuma bambaşka alanlar. biri kimi inanır kimi inanmaz ama telepatidir, parapsikolojik bir olaydır, çalışmak da gerekir tabi ama farklı bir şeydir, olmuyosa olmaz. diğerleri göz aldatmasıdır, kaşık bükmecilerin de çoğu bir şekilde hileli yapar bu işi, telekinezi ile değil. bunu herhalde çok çalışıp bir şekilde yaparsınız.


  • copadam  (08.08.11 02:03:21) 
telepati bomboş bir iş,o kadar uğraşçaksın fakat sadece 1 den 10 a kadar sayı tut deyip,bir iki arkadaşını etkilersin,insanın genel olarak düşündüğü şeyleri bulabilceğini zannetmiyorum.sırf bir iki arkadaşa artistlik yapçam diye o olayı öğrenmeye kasmak anlamsız bence.böyle saçma sapan şeylere uğraşçağına o sürede çok daha yararlı işler yapabilirsin.tabi sen bilirsin.


  • dynamic0de  (08.08.11 02:37:37) 
bomboş demeyelim de genelde bu işle uğraşanlar uğraşmadan önce bir şekilde yeteneklerini farkedip bunun üzerine gidip geliştirirler, yani sıfırdan dur ben uğraşıyım deyip sadece çalışarak olacak bir şey değil. yeteneğiniz var mı buna bakın.

kendimden örnek vereyim, bir dönem özellikle belli kişilerle çok sık aynı anda aynı şeyi düşündüğümü, istediğimi vs. farkettim. "ben de tam onu dicektim" durumu çok alakasız durumlarda bile sıkça olmaya başladı. bunun üzerine kendimce araştırdım kısa bir dönem, ufak tefek alıştırmalar var onlarla uğraştım vs. İşte çevremdekilerle sayı tut, iskambil kağıdı seç biliyim gibi şeyler de denedim, belli oranda başarılı oluyordum da, 1-2 yanılmayla iskambil kağıdı bilmişliğim var bolca. ama süreklilik ve net bir başarım yoktu. yani hadi bir daha dendiğinde olmayabiliyordu, ya da başka bir zaman denediğimde fos çıkabiliyordum. belki ciddi olarak çalışsam daha farklı olurdu ama çok sabır isteyen işler bunlar, 2 hafta uğraştım hemen bileyim olmuyor, motivasyon da çabuk kırılıyor.
araştır biraz, giriş için ne gibi denemeler öneriliyor, hatırladığım kadarıyla şekilsel şeylerdi, yani birisi kağıda 5 şekilden birini çizecek, size içinden bunu aktarmaya çalışacak, sessizce bağıracak bir nevi, bilmeye çalışın, var mı böyle bir öngörünüz test edin kendinizi.

ilüzyon ise apayrı, el çabukluğu denen bir yetenek de olabilir tabi ama işin büyük kısmı çalışmaya dayanıyor diye biliyorum.
  • copadam  (08.08.11 04:35:00 ~ 04:39:48) 
1 den 10a kadar sayı tut dediğinde insanlar büyük çoğunlukla 3 biraz daha azı 7 tutarlar. Veya sana o gün onu sorana kadar subliminal mesajlarla tutman gereken sayıyı aklına yerleştirmiştir.


  • r_u_h  (08.08.11 04:35:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.