[]

Hayata güvensizlik- çok korkuyorum..

Demin önemli bir tehlike atlattım, dengem çok bozuldu, bilemem kaderin bir oyunu mu ama bugün zaten "ilerde evleniriz inşallah" dediğim insanın o insan olmadığını anladım -gerçi zaten uzun zamandır çok açıktı ama ben anlamamazlıktan geliyordum, bugün dank etti.-

Çok korkuyorum. Hatalar yapıyorum, yaptıktan sonra sanki nefesim daralıyor, panik atak krizleri geçiriyorum. Hayata güvenemiyorum, mutlu olacağıma inanmıyorum, hayat "arsız bir işkence" gibi geliyor.

Hele yaşıtım diğer insanların birer birer evlendiğini gördükçe içim buruluyor, kıskanmaktan kendimi alamıyorum, içimde özellikle gönül ilişkilerinde hiçbir zaman mutlu olamayacakmışım gibi korkunç bir his var.

Bunları size niye yazdım bilmiyorum, ama kendimi çok kötü hissediyorum..

 
olay ne anlat bakalım.


  • bLuw  (07.08.11 22:37:20) 
sal gitsin. canın istediği zaman bi yerinden tutup toparlarsın.


  • take me rufee  (07.08.11 22:39:39) 
bence haline şükret sağlığın yerindeyse.


  • technicalte  (07.08.11 22:41:00) 
"ilerde evleniriz inşallah" dediğim insanın o insan olmadığını anladım. boşver gitsin o zaman. yeni denizlere yelken aç bir gün sığınacağın başka bi liman bulursun. yaşıtların evleniyo diye de kıskanma öyle. onlarında biçoğu dışarıdan mutlu mesut gözüküyor emin ol. herkesin dertleri var. herkes kendini kötü hissediyo. kimse için kendini üzme. uzun uzun dertleşmek istersen de mesaj at. buralardayım ben.


  • olkol  (07.08.11 22:46:43) 
zararın neresinden dönsen kardır, hayatını mı karartsaydın evlenip. insani tepkiler zamanla geçer.


  • kimlanbu  (07.08.11 22:55:09) 
Diğer duyurularına baktım da.
Allaha çok güveniyorsun, yaşını da almışsın. Biraz kendin olmayı denesen?

  • beyninin üstüne oturan yazar  (07.08.11 23:04:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.