(3)
Milano'da Hostel/Hotel onerisi olan?
Arkada$lar 30 haziran tarihinde sabaha kar$i milan'da olacagim ve 1 temmuz'da ayrilacagim. Istiyorum ki gideyim hemen check-in i$ini halledip ogleden sonraya kadar uyuyayim ve ak$am cikip gezdikten sonra gece gelip uyuyayim sonra sabah olunca gideyim.Tecrubelerinize dayanarak $ehir merkezine gayet y
Arkada$lar 30 haziran tarihinde sabaha kar$i milan'da olacagim ve 1 temmuz'da ayrilacagim. Istiyorum ki gideyim hemen check-in i$ini halledip ogleden sonraya kadar uyuyayim ve ak$am cikip gezdikten sonra gece gelip uyuyayim sonra sabah olunca gideyim.
Tecrubelerinize dayanarak $ehir merkezine gayet yakin, temiz ve guvenli bi oneriniz var midir? 1 gecelik ve 1 ki$ilik oda lazim, oda payla$mak istemiyorum.
Hostel arama sitelerine baktim ama ben daha once gidip kalmi$ birilerinin fikrini almak istedim zira kahretsin ki yalniz seyahetlerimde feci paranoyakla$an bi tipim.
0
dengesiz pamuk (
14.05.08)
www.lacordata.it diye bi yer varmıs.gıtmedım gormedım ama iyi dıyolar..
birde
[email protected] diye bi olusum var.orada genıs bı arsıv var.hem bakabılırsın hemde sorabılırsın..ben ordan baktım..
0
"hotel residence romana" iyiydi ben gittigimde, metro'ya da yakin. corsa di porta romana uzerinde.
www.romanaresidence.com
0
Bence hostelworld'deki yorumlara bakın. Burada alacağınız tavsiyelerden daha doğru ve ayrıntılı olacaktır. (rezervasyonu da oradan yapın hatta, daha ucuza gelir)
0