[]

Milano'da Hostel/Hotel onerisi olan?

Arkada$lar 30 haziran tarihinde sabaha kar$i milan'da olacagim ve 1 temmuz'da ayrilacagim. Istiyorum ki gideyim hemen check-in i$ini halledip ogleden sonraya kadar uyuyayim ve ak$am cikip gezdikten sonra gece gelip uyuyayim sonra sabah olunca gideyim.

Tecrubelerinize dayanarak $ehir merkezine gayet yakin, temiz ve guvenli bi oneriniz var midir? 1 gecelik ve 1 ki$ilik oda lazim, oda payla$mak istemiyorum.

Hostel arama sitelerine baktim ama ben daha once gidip kalmi$ birilerinin fikrini almak istedim zira kahretsin ki yalniz seyahetlerimde feci paranoyakla$an bi tipim.

 
www.lacordata.it diye bi yer varmıs.gıtmedım gormedım ama iyi dıyolar..

birde interrail-tr@yahoogroups.com diye bi olusum var.orada genıs bı arsıv var.hem bakabılırsın hemde sorabılırsın..ben ordan baktım..
  • isott  (14.05.08 05:35:45) 
"hotel residence romana" iyiydi ben gittigimde, metro'ya da yakin. corsa di porta romana uzerinde. www.romanaresidence.com


  • disq  (14.05.08 11:57:08) 
Bence hostelworld'deki yorumlara bakın. Burada alacağınız tavsiyelerden daha doğru ve ayrıntılı olacaktır. (rezervasyonu da oradan yapın hatta, daha ucuza gelir)


  • 386 dx  (17.05.08 15:14:53 ~ 15:15:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.