[]

fransiz misafir ne yer?

simdi 2 tane fransiz 2 gece misafir gelecek. fransizlarin damak tadi nasildir? ne bulunsa bu misafirler yer. hos misafir umdugunu degil buldugunu yer (taze fasulye + pirinc pilavi) . ne pisireyim bunlara ya da ne hazirda beklesin gelince vereyim ellerine tavayi tencereyi pisirsinler?

bu arada er kisiyim bircok yemegi yapiyorum ama yine de yeni tatlara fazla tecrubem yok :))


 
tavuk beklet, gelince pişirsinler kendilerine göre


  • nicksiz bir insan  (06.08.11 19:31:04) 
bence siz yapın kafanıza göre. böyle çok asilzade fransız felan değillerse, muhtemelen dediğiniz gibi, ne bulurlarsa yiyeceklerdir.


  • lolita  (06.08.11 19:31:39) 
french fries :P

yaa misafir sonucta,ne yaparsan yiicek, uluslarasi seyler yap,salliyorum hamburger,patates etc gibi,en azindan garanti olur.
  • serabetan  (06.08.11 19:33:25) 
deli gibi sandviç yiyorlardı 2006'da 3 hafta kaldığım yerde. bi de sabahları cornflakes'i koyduğumuz kaselerden nescafe içiyodu ev sahibim. ama bence daya kokoreç'i, daya midye dolma ve tavayı, daya döneri. özellikle midye dolma yedir.


  • i was me but now he s gone  (06.08.11 19:39:22) 
yemekte masada tereyağı varsa seviyorlar, ve yemek öncesi alkol, kokteyl zeytin, peynir seviyor benim gorduklerim.


  • drip nick i zaten kullanilmakta  (06.08.11 19:44:10) 
bu da sorumu. tabi ki poutine.
simdi 4-5 kilo patates kizartiyosun ve bi tencere gravy sos pisiriyorsun.
sonra kasar peynirini eritip patatesin ustune dagitiyorsun.
ustune de gravy sosunu gezdiriyorsun.
islem bitti, félicitations monsieur.
  • inancsiz deve  (06.08.11 20:05:14) 
krep yapabilirsin, burda(pariste) millet paso krep ve sandviç yiyo, et yapabilirsin
ama bence hem türk usulü olsun hem damak tatlarına uysun diyorsan şakşuka yap, ya da patlıcan kızartma fln. hem değişik olur hem de kimsenin hayır diyebileceğini sanmıyorum. onun dışında salata, bulgur pilavının da gideri var.

  • goldentitan  (06.08.11 21:25:15) 
hahahahahha ne biçim bi başlık ya (:

misafir sanki kedgiller familyasından bi hayvan türü (:
soruya cevap vereyim
ne yemek istiyosa onu yer bence
  • seljax  (06.08.11 21:29:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.