[]

gece gelen dis agrilari?

ayda 1-2 kere oluyo bu sanirim bende. genelde birkac gun ustuste oluyor.

dis agrimiyor aslinda normal duruyor, ama uzerine diger disle hafif bastirinca, agriyor ve saga sola hareket ettirmeye calistigimda hafif oynuyor. gunduz normale donuyor, birkac gece sonra da geciyor bu, saglam oluyor disler.

gunde 2 kere fircaliyorum disleri, bi de mouthwash kullaniyorum.

curuk yok dislerimde suanda, bi dolgum bi de kanal tedavisi yapilmis bi disim var.

yillardir var sanirim bu gece agrilari.


niye olur bu ya? daha gencecik adamim ben! dissiz mi kalicam!

 
4 kanal tedavisi, milyonlarca dolgu vs. vs. problemleri yaşamış birisi olarak şunu söyleyebilirim.

Eğer röntgen çekilmediyse o dişten şüphelenmenizde fayda var. Zira içten çürüme ya da dişlerin birbirine temas ettiği ve göremediğiniz bir noktada çürüme başlamış olabilir.

Ağrıların gece artmasının sebeplerinden biri de kan dolaşımı ve iltihaplı bölgedeki basıncın geç saatlerdeki davranışıdır.

Diş etleriyle alakalı bir sıkıntı olabilir.

Yakın zamanda bir diş hekimine göründüğünüzü belirtmediğinizden, en kısa zamanda bir uzmana gitmelisiniz diyorum.
  • homo statisticus  (06.08.11 04:02:55) 
son dis hekimine gidisim, immm, bir bucuk yil onceydi. gideyim o zaman ben.


  • hjarteblod  (06.08.11 04:19:19) 
İşte tam kanal tedavisi yapılacak bir belirti.Büyük ihtimal çürük dişinde değil köktedir.Oyle olunca diş kökündeki sinirleri kanal tedavisiyle öldürüyorlar.En yakın zamanda bir polikliniğe veya diş sağlığı mersezine git,röntgen mutlaka çektir ki çürük nerde tam teşhis ettir,doktor mutlaka isteyecektir.Sonra seansları var ama ,eger cürük cok dişinde değilse dişini sakın cektirme ki implant yaptırmak zorunda kalmayasın.ne doktorlar var sırf para almak için o güzelim dişleri çekiyorlar.Cok geçmiş olsun şimdidden.


  • moonlight  (06.08.11 04:57:22) 
moonlight, yapma be abi...


  • hjarteblod  (06.08.11 12:34:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.