[]

Beats marka kulakliklar?

bunlarin orijinalini nerden alabilirim? yani cakma mi degil mi acaba diye kafam karismadan, duzgunce listeleyen bi internet sitesi var mi? suan almanya'dayim, internet uzerinden satis yapan biyerler de olabilir.

bir de hem ipod hem bilgisayar icin kullanacagim, sorun olmaz di mi, ucu falan uyar?


 
www.beatsbydre.com

almanya için özel sitesi var mı bilmiyorum ama eğer dealerlar onlarsa ve almanyaya sipariş gönderiyorlarsa ya da yerel sitelerinden satış yapıyorlarsa orjinalliği sorun olmaz.

3.5 mm jack olan heryerde kullanabilirsin
  • bonjurkes  (06.08.11 03:18:41) 
eğer beats by dre kulaklıklarını kastedıyosan en garantısı kendı sıtesı uzerınden alısverıs yapman. baska sıtelerı bılmıyorum malesef ama sahıbınden.com'da var bırkac tane. ama guvenme derım. Buyuk ıhtımal cakmadır. Yıne de ilanlara bak ama..yurtdısından getırmıs olanlar olabılır. Uyum sorunu olacagını hıc zannetmıyorum. Heryerde kullanabılırsın.


  • Cimo  (06.08.11 03:20:39) 
en güveniliri site linki verilen, çünkü atıyorum burda 300 TL ye satılan kulaklık orjinal denilerek gittigidiyorda 100TL ve çok var örnekleri , aralarından hangisi orjinal anlayamicağımıza göre dr.dre de yamuk yapmicağına göre :D www.beatsbydre.com


  • utkucbkc  (06.08.11 03:25:08) 
ha bu arada sitede diyor ki

Apple
D&R
Darty Kesa
S&S SES LTD
SOLGAR
  • utkucbkc  (06.08.11 03:26:10) 
beats pahalı ve bas zengini bir kulaklıktır, burada d&r de dinlemiştim, bass bağımlısı isen çok güzel ama pahalı.

Onun yerine sennheiser tavsiye ederim
  • bonjurkes  (06.08.11 03:33:16) 
Sennheiser baksana o zaman hem daha yaygın türkiye de satışı


  • utkucbkc  (06.08.11 03:34:21) 
evet de sennheiser da beats gibi dis gorunumu guzel degil. gerci, el mahkum, alicaz sennheiser.


  • hjarteblod  (06.08.11 03:41:34) 
e şimdi baktığın şey kulaklık, sırf dışında b yazıyor diye 300 lira vermek ne kadar mantıklı ? Kulaklıkta esas olan ses kalitesi.

Bu arada, imkanın varsa kulaklıkları almadan önce dene.
  • bonjurkes  (06.08.11 03:45:22) 
bonjurkes haklisin tabii, ama beats'in kulakliklarinin tasarimi sade ve purussuz gorunuyor, cekici geliyordu o.
ses kalitesi de tabii onemli benim icin, onemli olmasaydi simdiki ipod kulakligimla devam ederdim.

peki sennheiser icin guvenilir bi mekan var mi, onun da kendi sitesi disinda?
istanbul'da olacagim eylulde, orada da alabilirim. deneme imkanim ancak orada olur, nerde satilir orda?
  • hjarteblod  (06.08.11 03:47:39) 
almanya daysan sennheiser al ya. memleketindesin kulaklıgın kocaman storeları vardır onların kesin orda. beats le flan ugrasma.


  • rurouni  (06.08.11 04:01:44) 
Dr. Dre Candır! Ona herşey feda edilir! Şüphesiz ki o hiphop aleminin başta olmak üzere tüm müzik aleminin yaratıcısıdır! :)


  • Cimo  (07.08.11 21:39:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.