[]

skype paradoksu

arkadaşlar araştırmadım etrafımdaki insanlara sordum sadece saglıklı bir cevap alamadım. şimdi bana anneye anlatır gibi neden cep telefonundan skype kullanıldıgını açıklarmısınız ? ne avantajı var daha mı ucuza denk geliyor noluyor ?




 
daha ucuz.


  • elalemin derdi  (05.08.11 16:28:48) 
sadece internet erişim ücreti ödüyorsunuz. tabi skype > skype arasında konuşursanız. ama skype sabit hat (veya gsm) ararsanız bazen daha ucuz olabiliyor.


  • ben smyrna  (05.08.11 16:28:59) 
skype internet baglantisi uzerinden konusma demek. Yani konusma ucreti odemiyorsunuz. sesinizi internet uzerinden yolluyor. Konusma parasi yok, internet parasi var. Internet de Vodafonda 8 TL.


  • yilmazyildirim  (05.08.11 16:30:25) 
Operatore konusma icin para bayilmiuorsun skype-skype arasi bedava. Internet paketin varsa cok guzel. Kredi satin alinca da yurtdisi aramak falan filan sudan ucuz oluyor. Cep ararsan o konuda avantajli degil pek. Fiyati Turkcell ile yarisir.


  • Lim5  (05.08.11 21:04:58) 
sadece o yani internet paketi üzerinden konuşma teşekkürler :)


  • exodia  (06.08.11 22:17:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.