[]

plan kurar mısınız?

isteklerinizi başarırsanız mutlu, başaramazsanız mutsuz olur musunuz? neden plan kurarsınız? kaygısız yaşamak zaten sizi mutlu etmez mi? plansız yaşayamam diyenlerden misiniz, neden?




 
İstediklerimi yaparsan,ulaşabilirsem bittabi mutlu olurum lan,napıyım üzüleyim mi yahu.
Plansız olsun mis gibi olsun derim ben.Hunharca yaşa gitsin.Plan yapsam da uyamam.En basitinden okul yıllarından kalma "yarın şuna çalışayım,ertesi gün şuna" hiç de uyulmaz lan.Plansızlık iyidir,iyi.

  • stnbull  (05.08.11 02:41:57) 
plansız yaşayamam demedim hiç de plan yapmadım aslında, spontane sayılabilecek bi hayatım var ama istediğim bazı şeyleri bi türlü yapamadığım için bi yapılacaklar listesi yaptım geçen gün 1 yıllığına, bakalım neler olcak umarım işe yarar, işte böyle.


  • nabruknabruknabruk  (05.08.11 02:43:55) 
hem planlı hem kaygısız yaşıyorum ben. sürekli plan kurarım; en hayati mevzulardan tut da en abuk şeylere kadar. ama asla uymam, bir tekine bile. çünkü uyacak zaman kalmıyo, tüm vaktimi planlarımın detaylarını düşünmekle geçiriyorum.


  • mayaa  (05.08.11 03:02:04) 
aşırı derecede spontan yaşıyorum. sadece arada bir plan yapasım geliyor, onlar da olmazsa çok sinirleniyorum kendi kendime.


  • roket adam  (05.08.11 03:36:44) 
Kendim için konuşursam plan yapmadan bir işe motive olamam. Bir işe kendimi adıyorsam planlarım olmalı eksiksiz ulaşamayacağımı bilsem bile. Çünkü eğer benim eylemsizliğimi yenecek bir amacım varsa (yani gerçekten istiyorsam) ona ulaşmak için plan yapmaya başlarım ister istemez çünkü az da olsa bir kontrol varsa bu beni sonuca ulaşmak için rasyonel düşünmeye iter yani plan yaptırır.


  • muratk18  (05.08.11 04:26:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.