Giriş
(1)

LG Optimus Tablet ya da Nokia telefonu modem olarak kullanmak

kendal
Arkadaşlar, şimdi benim elimde bir LG Optimus V901 tablet var. bu meretin wi-fi bağlantısı var ama simcard falan takılamıyor. düşündüm ki elimdeki nokia n73 telefonu bu android işletimli tablete nasıl modem olarak tanıtırım? usb girişleri mevcut, bluetooth ile de bağlanabilir miyim bilmiyorum. merak
Arkadaşlar, şimdi benim elimde bir LG Optimus V901 tablet var. bu meretin wi-fi bağlantısı var ama simcard falan takılamıyor. düşündüm ki elimdeki nokia n73 telefonu bu android işletimli tablete nasıl modem olarak tanıtırım? usb girişleri mevcut, bluetooth ile de bağlanabilir miyim bilmiyorum. merakımdan taktım ikisini birbirine pc suite mode a geçti telefon ama tablette tık yok. var mıdır bunun bir yolu.

şimdi wi-fi si yok n73 ün. 3G olarak bağlanmam gerek. symbian olduğundan uygun bir tethering programı falan işimi görür mü acaba? tabi bu da olsa sonuçta android lg tablete nokia yı nasıl tanıtacağım/bağlayacağım? offf çok anlamam bu meselelerden ama umarım anlatabilmişimdir derdimi.
0
kendal
(04.08.11)
Wifi uzerinden hotspot yapiliyor, bt uzerinden de yapilmasi lazim. Hic kullanmadim ozelligini ama wifisiz sony ericsson telefonda bluetooth modem olarak kullan diye bir secenek vardi. Nokia kullanmadim nasil oluyor onda o isler bilmiyorum.
0
Lim5
(04.08.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.