[]

Ekşi'de başlıkları kim atıyor?

1-sözlük yazarlarından herhangi biri atabiliyor mu yoksa sadece moderasyon mu?
2-kafasına göre herkes atabiliyor mu?
3-birde başlığı atan entry girmeden tüyebiliyor mu?


 
1-herkes açabilir istediği başlığı
2-evet
3-başlığı açan ilk entrynin sahibi olur aynı zamanda, daha sonra entrysini silip tüyebilir.
  • baldur  (04.08.11 15:15:19) 
yazarlar başlık açar, başlık açıp ilk entryi girebilir veya başlığı açıp ukte olarak bırakabilirler.


  • gaitalianus  (04.08.11 15:17:00) 
yani başlık açmak diye özel bir işlem yok. mesela şimdi neysene başlığında hiçbişey yazılmamış. ben bişey yazarsam o başlık sol frame'de görünür ve benim yazdığım da ilk entry olur. başlık da açılmış olur. aslında senin düşündüğün gibi düşünürsek olası her başlık halihazırda açık denebilir. başlık atmak ne yahu ayrıca.


  • tepedeki psychedelic adam  (04.08.11 15:22:09) 
ihaleyle oluyor o ya. gece 12-1 arası ihalesı var. ben yarına 3 baslık kapattım mesela.


  • bryan fury  (04.08.11 20:42:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.