[]

kedi ve yatak ilişkisi

efendim kedimiz sürekli yatağa çıkıp beraber uyumakta ısrar etmekte, kendisini nasıl yerde tutabilirim, bi fikri olan var mı?




 
Aynı sıkıntı bizde de vardı. Ben yatak odasının kapısını kapamaktan başka çözüm bulamadım. Belki birileri bulmuştur...


  • moonwell  (03.08.11 22:51:58) 
valla ben kendi kedimle HEP aynı yatakta yatıyordum. seviyorlar namussuzlar.


  • cro magnon  (03.08.11 22:53:51) 
ama sizin yanlışınız var orası sizin değil onun yatağı ki!? anca O canının istediği zamanlarda sizin O'nun yanında yatmanıza izin verir..

valla yöntem olarak uygulayabilir misiniz bilmiyorum ama ben biraz deli yattığım için çarpıp eziyorum. rahatsız kendileri son zamanlarda pek uğramıyor.
  • oku oku yazar ol  (03.08.11 23:13:50 ~ 23:14:25) 
ayrıca O'nun istediği zaman uyursunuz. O istemezse sizi o yatakta uyutmaz. şimdi yapmıyorsa ileride yapacaktır.


  • cro magnon  (03.08.11 23:17:05) 
yatsın ne güzel. biz 4 kişi yatıyoruz. ayperi, ben, gevrek, boyoz. :)


  • ben smyrna  (03.08.11 23:18:29) 
yok benim kedim de oyle 2 yildir cozumunu bulamadim , carsaf yorgan sererken gizliden giriyor zaten serefsiz. hos pek sikayetci degilim de :)


  • kullanici adimiz  (03.08.11 23:25:25) 
kedi beslemek evlilik gibidir oscarcım;) kimse söylemedi mi sana?
anca odanın kapısını kapatarak çözebilirsin. tabi uzun süre tırmalayıp miyavlamasına katlanabilirsen.

  • olivia  (04.08.11 01:29:12) 
gayet "cevap bu"lar var... sizin yatağınız diyil ki o! bizimki de bizim diyil, gelip başımıza, ayağımıza tünüyorlar netekim. e kovacak halimiz yok, takılıp gidiyoruz. hem benim kedi tüyü alerjim var, ama ne gam!

cevap: kedi cinsini kendi arzunuza biyerlerde tutmanız imkansız, karşınızdaki gerçenk kediyse...
  • tedirginlik hucresi  (04.08.11 03:35:36) 
ona çok rahat edeceği başka bir yatak yapabilirsin. ona yaptıın yatağın yastıının içine de kediotu koy. oradan ayrılmaz her gece orada takılır. küçükken olunca her gelişinde kızarsan, bi süre sonra odadan içeri bile girmez. gerçi kedisine göre değişiyor. ama olgun kediler kızsan bile seni sallamaz çünkü artık senden hiç korkmaz olur. dövmelerinin felan şaka olduunu anlar, oyun oynuosun sanar.


  • beyteper canavari  (04.08.11 04:16:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.