[]

bu kediler ne zaman gidecek

patates,soğan gibi bilimum zerzevatı balkonda muhafaza ediyorum.3 hafta önce soğan almak için balkona çıktım , kutuyu açtım ve simsiyah bir kediyle karşılaştım.kutuların yanında yangın merdiveni var,ordan gelmiş herhalde.kedi tek başına olsa iyi,bir de doğurmuş.kutuyu açınca kedi birden "tıssss" diye bir ses çıkardı ,ben de tırsıp içeri kaçtım.arada kontrol etmek için oklavayla kutuyu dürtüyorum, kedi devamlı orada , hiç ayrılmıyor.
10 kilo patates,5 kilo soğan mundar oldu.balkona çıkamaz oldum.bu kedi yavrularını da alıp ne zaman başka bir yere gider?



 
kedi yavrusu 2 aydan sonra sütten kesilir ve annesinden bağımsız yaşayabilir hale gelir. yani maksimum 2 ay diyorum. o süre sonunda annesi götürmezse de kendileri yürüyüp giderler.


  • kibritsuyu  (12.05.08 16:46:18) 
yemek falan koyun yazıktır :( süt koyun


  • merope  (12.05.08 18:40:21) 
balkonun farklı bir köşesine süt falan koysanız, onlar içerken kurtarabilirsiniz patates soğanı.


  • frant1c  (12.05.08 18:43:20) 
kutuyu ustten usulca bantliyorsunuz, sonra usulca kavrayip evin disinda guzel bir yere birakiyorsunuz. sonra pazardan 2'ser kilo patates, sogan alip hayata devam ediyorsunuz.


  • kezzy homeros  (12.05.08 19:19:42) 
hayvan barınagı yokmu oralarda? yazıktır atmayın sokaga..


  • isott  (12.05.08 19:57:41) 
yazıktır, yapmayın hakikaten.. biz aramızda para toplar 10 kilo patatesle 5 kilo soğan alırız size... acıyın onlara...


  • forrestgump  (12.05.08 21:38:07) 
aman sakın kutuyu üstten bantlayıp ortalıklara bırakmayın malatyada bomba sanılıp patlatılan kedileri hatırlayın!!!
ne biçim tavsiye bu yahu??

  • merope  (12.05.08 21:39:49) 
kutular yerden 1mt yukarıda.yangın merdiveninin oradan girmiş kedi.yavrular aşağıya inemiyor.yanına süt bırakayım dedim,garip bir ses çıkardı vazgeçtim.yere bırakıyorum ,onu da içmiyor.şimdi yavrular yavaş yavaş hareketlenmeye de başladı.kutudan çıkıp arkaya giderlerse balkondan düşebilirler,ön taraf da en az 1 metre yükseklik var.kutuyu aşağıya indirsem belki ordan çıkıp balkondan düşebilirler.benim bildiğim yetkişkin kediler atlayamayacakları yükseklikleri hesaplayabiliyorlar.neresi yüksek neresi alçak biliyorlar.acaba bu yavru kedilerde öyle bir içgüdü var mı? yükseği alçağı ayırt edebiliyorlar mı?
zamani gelince anne kedi bunları tek tek aşağıya mı indirecek ?

  • marcelorios  (12.05.08 22:22:31) 
valla bence uygun bir merdiven altı , bodrum gibi bi yer bul.ama bodrum dediksede yavru anne dışarı çıkamayıp açlıktan ölmesin.


  • omer460  (12.05.08 22:34:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.