[]

video yönünü çevirme yardım!

aramaya inandım ama bulamadım.
arkadaşlar elimde mp4 formatında bir sürü video var ve 90 derece çevirmem gerekiyor ama bir türlü olmuyor.
sony vegas ile görüntü yok ses var
flip video ile sadece 1 sn oluyor.
unlied midir nedir onu zaten beceremedim.
muvi meykır mp4 desteklemiyor.
bunun bir yolu varmıdır mümkünse kolay bir yol olsun :)

 
  • paranoid corpse  (03.08.11 20:56:30) 
adobe premiere indirebilecek durumda degilim zaten mümkünse basit bir program olması ricam.
@paranoid o video oynatıcısı degilmi ? düzenleyecek yer bulamadımda

  • exodia  (03.08.11 21:01:15 ~ 21:06:04) 
sony vegas ile olmaması mümkün değil. sorun codec eksikliğidir. muhtemelen telefon videosu (3gp) onları için quicktime indirirseniz (apple sitesinden orijinal olanı. quick time alternative işe yaramayabiliyor. ben de benzer sıkıntıları yaşamıştım. sorun kalmaz.


  • ben smyrna  (03.08.11 21:14:39) 
smyrna agacım full codec paketi yükledim ondan dolayıdır diye ama yemedi. quick time yüklü muhtemelen benim programı kullanmayı bilmememle alakalı durum olabilir ondan daha kolay birşeyler arıyorum.


  • exodia  (03.08.11 21:18:07) 
hayır hayır. sorun yok. full codec falan yaramıyor. ayrıcaaklıma gelen render yaparken sadece görüntü render yapıyor olabilirsin. bazı mpg formatları falan (5.1 yapılacağı düşünülerek) sadece görüntü renderlıyor. ona dikkat.


  • ben smyrna  (03.08.11 21:23:02) 
valla zor geldi mp4 to avi converter la hepsini convert ettim şimdi movie makerla hallediyorum :)


  • exodia  (03.08.11 21:37:55) 
"çok" kolay yolu seçmişsiniz. sadece quicktime indirmek yerin 2 hatta 3 iş yapıyorsunuz. ilginç.


  • ben smyrna  (04.08.11 19:12:49) 
vlc player video oynatıcı. ama izlerken:

tools - effects and filters - video altında iztediğin herşey mevcut.
  • paranoid corpse  (04.08.11 22:12:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.