[]

burs katkı ögrenim kredisi

devlette okuyorum hangisini seçmem gerek?

burs ve öğrenim kredisi doğru mudur?
katkı kredisini de ekliyim mi?

öğrenimle katkı kredisi arasında ne fark var?

annemin geliri yok neden 0 tlyi seçemiyorum ? onun yerine 1 yazdım olur heralde

 
öğrenim kredisi burs'un geri ödemeli hali. katkı kredisi harçlarda yardımcı oluyor. ben ikisini de aldım, 12.000 tl olarak ger ödeyeceğim.


  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (03.08.11 20:01:50) 
sadece burs al. kredi fena.


  • joelskellington  (03.08.11 20:57:10) 
öğrenim kredisi aylık ödenen şu aralar bildiğim kadarıyla 200 lira olan bir mebla. Geri ödemeli. Alırken iyi düşünmelisin. 2 sene sonra çalışsan da çalışmasan da seni buluyorlar, eline ödeme planını koyuveriyorlar.

Katkı kredisi ise okula yatırdığın harç ücreti. Eğer bu kredi çıkarsa %10 gibi bir meblasını ödüyorsun harç parasının. Emmeee bunu da hayrına vermiyorlar tabii ki. Geri ödemeli. Öğrenim kredisindeki gibi seni buluyorlar 2 sene sonra.

ben 2002de başlayıp 2007de mezun oldum. toplam 7bin lira geri ödeme geldi. O yüzden iyi düşünmelisin.

Başbakanlık bursu var aslında geri ödemesiz. Onu kaçırmadıysan öğrenim yerine ona başvur.
  • dark cloud  (03.08.11 21:29:30) 
Sadece bursu tercih et. kredi paralarını geri ödemek insana koyuyor. Zaten yeni mezun adam kuş kadar maaş alıyor bir de bunlara ödeme yapmak insanın zoruna gidiyor.


  • alfred james  (03.08.11 22:56:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.