[]

Tshirt baskı

Kendim bir şeyler tasarlayıp tshirt'e bastırmak istiyorum; fakat bu baskıyı istediğimiz herhangi bir model tshirt'e yapabiliyorlar mı, yoksa kendi belirledikleri bir modele mi yapmak zorundalar? Dışarıda satılan baskı tshirt modellerinin tamamı iğrenç. Kesimileri kötü, yakaları çok kapalı vs.. Sanki siyah atletin üzerine fotoğraf basmışsın gibi duruyor.

Ayrıca tshirt'in istediğimiz her yerine baskı yaptırabiliyor muyuz? Gidip lönk diye ortasına oturtmak yerine kenarlara köşelere bir şeyler koymak isterim mesela. Öyle oluyor mu?


 
istediğin tshirtü yanında götürürsen yaparlar, arkadaşım adidastan düz bir tshirt alıp baskı yaptırmıştı


  • freebird5406_2  (03.08.11 17:50:50) 
Ben de birkaç tişört alıp baskı yaptırdım ama sonuçtan memnun kalmadım. Ankara'da doğru düzgün hani bu hazır tişörtlerdeki gibi gömme baskı yapan yer yok. Yaptırdığım baskılar birkaç yıkamadan sonra çatlamaya başladı. Artık giymiyorum zaten. Yani diyeceğim şu ki; baskıyı iyi bir yer bulup yaptırın.


  • dtb  (03.08.11 18:38:44) 
çeşitli baskı teknikleri vardır. türe göre tişörtün yerinin de önemi var. polyester tişörte süblimasyon baskı yapabilirsin. ama süblimasyon baskı pamuklu tişörtte tutmaz. dijital baskı pamukluda tutunur ama nefes almaz, birkaç yıkama sonrası solmaya başlar. spot renkler kullanılacak bir dizaynınız varsa flex kestirebilirsiniz vs.

çok detaylı nasıl bir tasarımınız var gösterebilirseniz ona göre daha kolay yorum yapılabilir.
  • terp  (03.08.11 19:36:22) 
mağazalarda satılan tshirtler gibi olmaz baskısı. iki üç yıkamadan sonra baskı çatlar ve deforme olmaya başlar.
kalitelisini yapmak zahmetli iş, internetten emprime baskı diye araştır. belki bişeyler bulursun...

  • kerhaneci keke  (03.08.11 19:49:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.