[]

inşaat mühendisliği

benim odtü ve itü inşaat mühendisliği geliyor sizce yazyım mı bu işin içinde olanlardan bi yorum alabilir miyim??




 
ben olsam yazmazdım. elektrk elektronik ne bileyim makine falan varsa onları yazardım.


  • cedric tweedledee  (03.08.11 12:26:58) 
açık ara odtü alır


  • snp_kubra  (03.08.11 12:44:25) 
ben itü mü odtü mü diye sormuyorum inşaat mühendisliği nasıldır diye soruyorum.


  • cc-click  (03.08.11 12:47:40) 
Ailede inşaat mühendisi, şirket vb. yoksa inşaat mühendisliğini çok tavsiye etmem. Başka mesleklerde daha az çalışarak çok daha fazla kazanabiliyor insanlar, hep kıl olmuşumdur kendilerine. Yaz,kış,mesai,bayram,haftasonu vb. bunları unutman gerekecek çalışırken. Dışardan bakılınca enteresan bir işmiş gibi gelebilir ama özellikle türkiye de çok da değil. Zevkli orası kesin.


  • wallcan  (03.08.11 12:52:19) 
inşaat evet salak bir bölüm. gidiyorsun cumartesi pazarın olmadan çalışıyorsun, ne bileyim daha fazla kazanmak için ya da yeni iş imkanları için yurt dışına gidiyorsun hayatın zikiliyor afedersin. çalıştığın saate falan vurduğunda aslında eline geçen paranın çok da bir şey olmadığını görüyorsun. gerçekten sikik bir şey.


  • cedric tweedledee  (03.08.11 13:13:22) 
ev arkadaşım ankarada çalışıyor şu anda,izin günü yok,ailede şirket falan olayı yoksa gitme derim,iyi para alırsın belki ama harcayacak zamanın olmaz


  • gaza gelen  (03.08.11 13:22:25) 
bilgisayar mühendisiyim. bazen keşke inşaat müh. yazsaydım diyorum. iyi bir bilgisayar, elektronik müh. olayım derken kafayı çürütüyorsun ama daha fazla parayı inşaat müh. olarak çok daha rahat kazanırsın. inş. muh. daha fazla insan ilişkileri gerektirebilir pozisyonuna göre ama insanız dimi bundan kaçmanın alemi yok.


  • profmoore  (03.08.11 13:23:24) 
+ Çok para kazanma ihtimalin yüksek
+ Prestijli bir meslek
+İş bulma potansiyeli çok yüksek

-İlk seneler evinden uzak çok ama çok ağır çalışyorsun (özel hayatına hiç zaman ayıramıyorsun)

-Sorumluluğu yüksek

-Bölümde neredeyse hiç kız yok
  • muratk18  (03.08.11 14:05:35) 
Biz sizden bir yorum alalım: İnşaatlar, şantiyeler, beton, çelik size göre şeyler mi?


  • sourlemonade  (03.08.11 19:50:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.