[]

Ankara'da Köpek Eğitimi

Ankara'da köpeğini eğitime gönderip de beğenenler var mı? Varsa isim ve telefon numarası verebilirseniz çok sevinirim.




 
Teşekkürler, yarın konuşacağım.


  • gzg  (03.08.11 01:24:07) 
konu ile ilgili iki kişiyi tavsiye edebilirim.
ilki tarkan özvardar , gölbaşında bir yeri var. köpeği bırakıyorsun eğitip sana geri veriyorlar. tarkan sektördeki en iyi eğitmendir diyebilirim.

diğeri yasemin salgırlı, ama yasemin hanım köpeği sahibi ile beraber eğitiyor. yani köpeği bi yerde bırakıp başkası eğitsin, ben sonra komut vereyim gibi değil. köpek eğitimi süresince seninle beraber. köpeği doğrudan sen eğitiyorsun.

google'da aratırsan ikisinin de bilgilerine ulaşabilirsin.
  • depes  (03.08.11 01:40:51) 
k9 eğiten biri var. cesar gibi gelip senin evinde seninle birlikte köpeği eğitiyo. telefonunu çankaya veterinerlikten edinebilirsiniz, köpek eğitmeni diye sorarsanız yönlendirirler. ben biraz pahalı bulduğum için uğraşmadım ama belki size uyar.


  • kediebesi  (03.08.11 02:07:39) 
Aslında biz kendimiz eğitiyoruz köpeğimizi ve 10-15 civarı komut (hayır, otur, yat, kalk, bekle, ye, zıpla, hop, öl, dön, pati ver vs.) öğrettik ve dikkatinin dağılmadığı zamanlar gayet de güzel uyguluyor. Fakat gel gör ki bu komutları her zaman uygulamasını, disiplinli bir şekilde uygulamasını istiyoruz. Bir de bu ay ne yazık ki ona bakacak kimse yok, biz de bu nedenle hazır eğitim de istiyorken eğitime gönderelim dedik. Ne yazık ki bu ay kendisiyle aynı şehirlerde olamayacağız. Bu nedenle daha çok, eğitimi kendi veren, sonrasında ise (bitiminde) eğitime bizi de dahil edecek olan bir eğitmen arıyoruz.


  • gzg  (03.08.11 02:13:05) 
tarkan özvardar- ankara canine college.


  • galahad  (03.08.11 06:35:20) 
köpeğe elektrik veren tasmayla eğitim verdiklerini duyduklarım var. mutlaka ödüllü mü cezalı mı eğitim verdiklerini araştırın.


  • mahnita  (03.08.11 10:01:25) 
ödüllü mü cezalı mı nasıl oluyor? istenilen hareketler ve tepkilerde ödül veriliyor, peki istenmeyen hareketlerde de mi ödül verilecek?


  • galahad  (03.08.11 10:26:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.