[]

kedim benim canım benim canım benim

bu yaz ben work&travel'a, abim ise 2 aylığına balkanlar ve norveçe gideceğinden tatlılar tatlısı beyaz ankara kedime geçici bir yuva bulmam gerekiyor. kediye hanım 1.5 yaşında bir dişi olup, ne sizi ısırır tırmalar, ne masaya veya onun gibi şeylere çıkar, sadece tırmık tahtasına pençelerini sürer, tuvaleti dışında asla(gerçekten asla) hiçbir yere tuvaletini yapmaz..
bunun dışında sevilir, miyavlar, tatlı tatlı bakar :)
kısacası dünyanın en ideal kedisidir (bunu bir tek ben söylemiyorum :P)
alan kişiye rahat bakabilmesi için kapalı tuvalet kabını, fakirin kedi tüyü çekmek için çıkardığı el süpürgesini, tırmık tahtasını ve tüylerini taramak için furminator'ımı da emanet edeceğim, yani mükemmel rahat bir kedi tecrübesi olacak..
tek ricam gerçekten çok ilgili bakabilecek birinin talip olması, çünkü kediyem benim için gerçekten çok değerli ve ona sevgiyle bakacak birine ihtiyacım var..
şimdi kedi isteyen ama uzun süre bakamam diyen, yazın bir kedi bakayım, sonra yavruladığı zaman bembeyaz bir tane yavrusunu alır büyütürüm güzel olur diyen, kedi müthiş bir ev hayvanı diyenler mesaj veya mail atabilirler :)

erostrada@yahoo.com

not: istanbulda oturuyorum ama çok gerekirse yakındaki bir ile getirebilirim..

 
yav bayağı zamandır aklımda bu kedicik, haziranda tatile gidiyorum bende o yüzden emanet alamıyorum hatta okadar aklıma takılıyorki yani arkada$larimi gaza getirmeye cali$iyorum ancak nafile =( bi çözüm aradım bi kaç gün hatta yatarken bile bazen aklıma takılıyor, kedilerle aram iyidir ama dediğim gibi haziranda yokum =(( umarim iyi birini bulur =((


  • 05  (12.05.08 02:05:31) 
aynen...evde ejderha kırması bir rott-kurt var, yoksa dünden basmıştım bağrıma..


  • cedilla  (12.05.08 13:13:31) 
hm...söz vermek istemem ama, kendi tatilimi ayarlayabilirsem ben bakabilirim kendisine. tam olarak hangi tarihler arası yoksunuz peki?


  • mavikedi  (13.05.08 00:40:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.