[]

böcek ilacı

evimi böcek bastı.pirinç tanesi kadar uçabilen bi böcek. ne olduğuna dair en ufak bi fikrim yok. evi ilaçlamak istiyorum ancak kendim ilaçlicam ilaç şirketleri biraz tuzlu herhalde. eczanelerde satılan çok etkili ilaçlar oluyor. nası bişi alabilirim acaba?




 
senin ilaçlamanı tavsiye etmem biraz tehlikeli bir iş. bu işi profesyonelce yapan ve çok da tuzlu olmayan bir şirket var tavsiye ederim. www.haserekontrol.com en azından bir fiyat alırsın. özellikle jelle ilaçlama çok süper evden çıkmaya bile gerek kalmıyor.


  • jade  (11.05.08 22:59:54) 
eczanelerde satilan ilaclara falan hic guvenme. ne denediysem kokunu kurutamadim ossuruktan boceklerin bile.

bu i$i bir firmaya yaptirmak en iyisi. jel zaten kesin cozum.
  • safepassage  (11.05.08 23:16:23) 
kanatlı karınca olabilirmi?
eger oyleyse, mayıs ayında aniden bastırıp 1-2 hafta icinde kendiliginden kaybolurlar. Ilaca gerek kalmayabilir, elektrik supurgesi ile ara ara fazlalıkları almak yeterli olabilir

  • mackapalas  (12.05.08 01:00:24) 
ilaclamaya gecen yil 30 ytl vermistim. pazarlikta bir referans noktasi olsun. kendin ilaclayinca her ihtimalde daha pahaliya cikiyor.


  • rygard  (12.05.08 01:13:09) 
Aynı sorun seneler önce bizim evde de olunca,soluğu tavsiye üzerine tarım ilaçları satan bir dükkanda almıştık. Oradaki amca,hem nasıl uygulamamız gerektiğini,hem de zehirlenmemek için nasıl korunacağımızı detaylı bir biçimde anlatmıştı.İlaçlama işlemini ağzını ve burnunu kapalı tutan ıslak nemli bir bezle yapman,minimum sürede bitirip,çıkman ve evi de 2 gün kapalı tutman,hiçbir şekilde girmemen lazım. Yine de gidip benzer bir dükkandan tavsiye alabilirsin.Benzer böceklerin istilasından biz evde oturduğumuz 8 ay boyunca uzak kalmıştık.


  • gera  (12.05.08 09:53:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.