[]

turkcell sms önerisi

turkcell her yöne 1000 sms kampanyam var. smsler bitmek üzere ama kampanya 12 ağustosta bitiyor. ne yapmalıyım, aynı anda başka bir kampanya var mı yararlanabileceğim. var mı önerisi olan?




 
eğer sms atacağınız kişiler de turkcell ise turkcell içi sms paketi var. heryöne sms paketinin yanında yapabiliyorsunuz diye biliyorum.


  • eflatun132  (02.08.11 14:13:41) 
Öyle paketle maketle uğraşmayın. Sonuçta mesajlaşma paketine aylık olarak belli bir ücret ödüyorsunuz değil mi?

Boşverin yeni bir kampanyaya üye olmayı. Bir tane androidli telefon alın. Turkcell'de kampanyası var. Mesela Samsung S5570 Galaxy Mini, ayda 33 lira taksitle... Ya da ne bileyim, bütçenize göre daha az veya daha çok taksitle başka telefonlar da var, onlara da bakabilirsiniz.

Size önereceğim şey şu... İşletim sistemi Android, iOS, Blackberry veya symbian olan telefonlara (ama symbianı asla tavsiye etmem) "Whatsapp" isimli bir uygulama yüklenebiliyor. Bu uygulama sayesinde, telefon rehberinizde numarası kayıtlı olan ve bu uygulamayı yüklemiş olan tüm arkadaşlarınızla, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, hangi operatörü kullanırlarsa kullansınlar, sorunsuzca, bedava mesajlaşabiliyorsunuz.

O mesaj paketlerine o kadar para dökeceğinize, hem telefonunuzu yenilemiş olursunuz, hem de arkadaşlarınızla sınırsızca istediğiniz kadar mesajlaşırsınız. Whatsapp candır...

Fakat tekrar uyarayım, karşıdaki kişide de bu uygulamanın yüklü olması gerekir. Ama inanın her ikiniz birden de yeni telefon alsanız, o Turkcell'e döktüğünüz paradan daha mantıklı olur.

Veya eğer ki zaten mevcut telefonunuzun işletim sistemi yukarıda saydıklarımdan biriyse, o zaman durmayın yükleyin whatsapp'i...
  • marcelle  (02.08.11 14:55:29 ~ 14:56:25) 
Whatsapp guzel uygulam resim falan dagonderiyor ancak internet paketiniz olmasi gerekiyor, yoksa turkcell her veri.gonderip aldiginda size bunu 50ser kurus olarak yansitmaktan cekinmeyecektir. Zaten 100 mblik bir paketle binlerce mesaj cekersiniz. Vodafone'un da 8 liraya sinirsiz interneti var tasinmak isterseniz. Mesaj paketi olaraksa Gencturkcellliyseniz o her yone 1000 sms 5000 oluyor. Gencturkcelli degilseniz yas tutmuyorsa da musteri hizmetlerini 25 yasin altinda olan bir tanidiginiza aratip hat aliscanin uzerine ama ben kullaniyorum tc kimlik numaram su kullanici tanimlar misiniz gencturkcelle dedirtirseniz yaparlar. Yoksa 9 lira Turkcell ici 10bin arti 10 lira Her yone bin smse vermeye degmez.


  • Lim5  (02.08.11 18:19:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.