[]

Duyuruda cevap - kullanıcı adı arası boşluk (capsli)

Şimdi öncelikle işin mi yok diyenlere cevap: evet.

Bazen cevaplarda cevap metni ile kullanıcı adı olan satır arasında bir satır boşluk oluyor. zaten olması da lazım düzgün görünmesi açısından. ama bazı cevaplarda bu boşluk olmuyor, kullanıcı adı hemen alt satırda görünüyor. öyle ki editleyip alt satıra bir nokta koyuyorum ki metin ile kullanıcı adı ayrılsın. (bu arada caps var sağda, orada gösterdim)

ve sanırsam bu rasgele oluyor. sorular şunlar;

1. bu benim browser'ım ile ilgili bir şey mi?
2. düzeltmek için ne yapılabilir çünkü çok sinir bozucu.

 
ne dedin sen? çat.


  • ben smyrna  (02.08.11 11:01:52) 
mikrofona konuş.


  • ben smyrna  (02.08.11 11:02:03) 
mesela üsttekinde 10 kez entera bastım. alttakinde ise hiç bişey yapmadım. sonuç aynı. ve sahiden git başka şeylerle uğraş. mastürbasyon falan yap.


  • ben smyrna  (02.08.11 11:02:50) 
satırın minimum yüksekliği var. o yüksekliğe ulaşıncaya kadar boşluk görünecek. aşınca boşlukta olmuyor. senlik değil kodluk.


  • emrag  (02.08.11 11:05:02) 
hmm, haklısınız sanırım. maksimum 6 satırlık cevap bulabildim arada boşluğu da olan.

bu arada düzeltmek için ne yapılabilir derken benlik bir düzeltme anlamında söylemedim, sitenin layout'u ile ilgili bir düzeltme demiştim. çok da iyi çok da güzel olmaz mı arada boşluk olsa bir satır? ek: misal bu 6'ya varmadan kapattı boşluğu :/ nokta koyuyorum güzel gözüksün.
.
  • dekila olmeka  (02.08.11 11:16:21 ~ 11:17:07) 
ya da nokta yerine boşluk koyma şansım var mı, hani triforce yaparken kullanılan boşluk gibi? düz space'e basınca bişey farketmiyor çünkü.


  • dekila olmeka  (02.08.11 11:17:59) 
1
2
3 satır yazınca boşluk olmuyor sanırım.
  • lemmiwinks  (02.08.11 11:18:01 ~ 11:19:02) 
yaptığınız "enter" sayısıyla ilgili olay. hiç enter'a basmadan kaç satır yazarsanız yazın, boşluk oluyor. yalnız lemmiwinks'in yaptığı gibi her satırda enter yaparsanız, en az 3 satır yetiyor boşluğun olmaması için.

ilginçmiş. hiç dikkatimi çekmemişti şimdiye kadar.
  • jangara  (02.08.11 11:21:46 ~ 11:24:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.