[]

Bir sitem var

wordpress kurulu problemlerim şu

1 Heryere yorum yapılmasını nasıl engelelrim

2 Bu yorum yaparken yorum şeyinin altında html kodlar var herhangi bir userda onları goruo onu nasıl kaldırım

3 rss nasıl eklenir

4 arsive diye bir yer var onuda kaldırmak istiyorum

 
1 ) Yönetici ekranında: "Settings -> Discussion Settings -> Allow people to post comments on new articles " işareti kaldır.

2 ) O html kodları, kullanıcıya yorum yazarken bu html kodlarını da kullanabilirsin manasında kasıtlı olarak gösterilen kodlardır, herhangi bir kullanıcının görmesi doğal yani. yorum yazmayı kapatınca yorum kısmı komple gizleneceğinden o kısım da görünmez olur, olmazsa girip temadan kendin silmen gerekebilir.

3 ) rss büyük ihtimalle eklidir <blog adresin>/feed/rss sayfasını açmayı dene

4 ) bunun için de temayı değiştirip, o kısmı yan panel üzerinden kaldırman gerekicek, tema düzenlemeyi birkaç cümle yazarak tarif etmek biraz saçma olur internet'ten güzel bir anlatım bulup işini görecek kadar değişiklik yapmayı öğrenebilirsin.
  • ne gerek var ki  (02.08.11 06:23:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.