[]

jeoloji muh. vs ziraat muh.

bir kuzenin jeolojiyle ziraat arasında kaldı. yasadıgı sehirde ziraate gidebiliyor. baska yerde de jeoloji geliyor. kararsız bana sordu bende tam birsey soyleyemedim. kuzenin bayan hangisi kendisi icin iyi olur fikirlerinizi gerekceleriyle ogrensem faydalı olacak.




 
İşin bayı bayanı kalmadı artık ama sizin kuzen ne istediğini bilmiyor. Önce ona bir karar versin.


  • sourlemonade  (01.08.11 20:00:25) 
Mutsuz olacağı bir işi yapmaktansa tekrar hazırlanmasını tavsiye ederim.
İlla ikisinden birisini seçeceğim diyorsa tabi ki ziraat.

  • chaoslord  (01.08.11 20:37:57) 
ziraat mühendisi en azından adam gibi iş bulur. jeoloji okuyanların ne yazık ki kendi alanları türkiye için çok dar.

ayrıca metalurjide en son nerdeyse yarı yarıya kız-erkek oranı vardı. metalurji diyorum en ağır mühendisliklerin (fiziksel olarak özellikle) başında gelenlerden. geçin kadın-erkek ayrımını artık.
  • darknum  (01.08.11 20:46:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.