[]

kız?

durum çok basit aslında. ben ocak ayında finlandiyaya gitcem. haziranda da anca dönücem. 2-2.5 yıldır da kimseyle çıkmıyorum ki hani öyle bugün kolumda şu kız olsun yarın şu olur diyen gezen bir adam da değilim. yaş 20 bu arada. ama şöyle bir kız var ki onunla konuşmaktan pek hoşlanıyorum, muhabbeti çok iyi ve hani ben birisiyle çıkacaksam işte bu kız olmalı, benle anca bu kız anlaşır, uzun bir ilişkim olabilir diyorum ama öyle aşık da değilim. yurtdışına çıkacağımı düşünürsek napmalı? açılmalı mı? yurtdışı olmasa cesaretimi toplayıp konuşacağım da işte sonuçta olumlu sonuçlanırsa henüz başındayken 5 ay burada olmamak da herhalde ilişki açısından da hiç iyi olmaz. geri döndüğümde ise son sınıfa geçeceğim eh biraz geç olabilir:) öneri?




 
öyle bir hata yapma aman. geri dönüşünü bekle. ben yapmıştım, bayaa pişmanım. her şeyin içine sıçılıyor direkt.


  • roket adam  (01.08.11 01:29:52) 
durgun suyu bulandırma diyorum. sen bile "aşık değilim ama kem küm" modundayken kıza açılman sadece işleri yumağa dolar.
kadın olarak söylüyorum; kıza ilişip kendini onun aklına düşürürsen, çok büyük kötülük yapmış olursun ona.
büyük ihtimal gideceğin yerde bişeyler yaşayacaksın çünkü.
  • delfina  (01.08.11 01:31:25) 
sen bi git finli kızları gör gel, birşeyler yaşa onlarla, ondan sonra tekrar düşün o kızla durumunu. Yurtdışına çıkarken kız arkadaşının olması gayet sakat bir durum haberin olsun.

Tecrübeler sabittir
  • bonjurkes  (01.08.11 01:32:00) 
beklentin ne kızdan?


  • redlinetheturk  (01.08.11 01:34:56) 
Sakat makat değil, korkunç bi durum. Aman diyeyim bak. Üstüne basa basa tekrar söylüyorum, aman.


  • roket adam  (01.08.11 01:35:04) 
acilma sakin. ama finlandiya'dayken de muhabbeti devam ettir. olacagi varsa sonra olur. ama bosu bosuna zehir etme finlandiya macerani.


  • perkele  (01.08.11 01:35:51) 
tamam, yapmayın etmeyin diyorsunuz. teşekkür ederim. iyiki bir şey sorduk lan 5 kişi üstüme çullandı yapma diye :D


  • hayley williams ile evlenecek genc  (01.08.11 01:37:09 ~ 01:38:03) 
Bir şeyler olacaksa, döndükten sonra yine olur; uzun mesafe ilişki olayı piç eder. Hiç denemeyin.


  • uyku inadim inat  (01.08.11 01:37:49) 
@redlinetheturk kızı daha yakından çok tanımak istiyorum, hani olur da kız da kabul ederse adam akıllı ilk ilişkim olur diye de düşünüyorum.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (01.08.11 01:40:25) 
o kızla arada konuş tabi yine, ama gidip finlandiyada kırdığın cevizleri anlatma, onu da belirtelim de :D


  • bonjurkes  (01.08.11 01:40:33) 
finlandiyaya gidiyorum diyorsun sorduğun soruya bak


  • copadam  (01.08.11 02:27:50) 
şimdi açılmanın hiçbir mantığı yok. erasmustan dönünce zaten bir boşluğa düşeceksin, tam uzun ilişki zamanı olacak senin için. dönünce açıl tutarsa gider.


  • robin crusoe  (01.08.11 02:30:32) 
kesinlikle fillandiyaya bekar git. 5 ay sonra buradan herkese teşekkür edersin :)


  • zmarit  (01.08.11 08:59:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.