[]

bayılma ve titreme

ya elim ayağım titriyor hala. ben böyle korkmadım..

10-15 dakika önce kız kardeşime sarıldım kollarımdayken hissizleştiğini hissettim geri doru çekip yüzüne bakmak istedim yere düştü. süresini sormayın bana bir ömür gibi geldi ama bir süre hareketsiz kaldı. sonra da önce titredi sonra da sanki bir şey kusacakmış gibi göğsünü ve kafasını yukarı ittirdi. sonra da hiç bir şey olmamış gibi kendine geldi.

sabah kahvaltısıyla duruyormuş sıpa, ondandır dediler ama ödüm bokuma karıştı artık benim. hala tırsıyorum duyuruya cevap vermezsen bilin ki kaptım kendisini hastaneye götürdüm.

 
panik atak dicektim ama değilmiş sanırım. git su iç.


  • buyrun  (31.07.11 22:14:28) 
sen duyuruya cevap verme, tut hastaneye götür..

değil değil, panik atak değil bu.
  • karlmarx  (31.07.11 22:14:30 ~ 22:14:46) 
epilepsiye benziyo. bakalim ne cikacak.


  • compadrito  (31.07.11 22:37:01) 
3 gün önce aynı şeyi yaşadım. bir mağazada fenalık geçirdim, aynen kardeşinize olduğu gibi öğürmüşüm falan ama ben hatırlamıyorum. yere yatırmışlar, ayaklarımı falan dikmişler o şekilde kendime geldik, şekerli su falan bişeyler içirdiler, ben de açtım tansiyonun düşmüştür dediler. ölçtüğümde normaldi ama bilemiyorum. uamrım kardeşinizinki öyle basit bişeydir. sonucu da yazın lütfen


  • chickensoup  (31.07.11 22:47:27) 
ya hastalıklarla dolu bir aile olup da bu kadar önemsememeleri aklımı alıyor. açlıktandır diyip duruyorlar ya..

@lancelot - ne olabilir sizce herhalde duyuru dimi ? anlaması pek güç değil, telaşla yazmayı unutmuşum.

@compadrito - babasında da epilepsi var, şeker var.. ama epilepsi 10-15 sn sürmez ki..

neyse sağolun yine de, baya kendine gözüküyor şu an içim rahatladı. kendi de korktu biraz, gözünü açınca boğazı yırtılırcasına bağıran bir abi görünce haliyle..

annesi babası da üniversite hocası, eğitimsiz olsa anlarım. açlıktan diyorlar, yol yorgunu diyorlar(yurtdışındaydı yeni geldi), adeti gecikti diyorlar.. biraz korkusu geçsin en kısa zamanda ben götürmeyi düşünüyorum hastaneye..
  • ozzpwnz  (31.07.11 22:59:01) 
www.revir.com


yardımcı olurmu acaba
  • akapunktur  (01.08.11 02:38:28) 
aynısı bir arkadaşımda vardı. epilepsi sandık ama psikolojik kökenli çıktı. ışık vs'ye karşı hassasiyet var mı?


  • african rain  (01.08.11 21:05:10) 
ciddiye alınması gereken birşey. nöroloji bölümüne gitmelisiniz orda gerekli görülen garfikler çekilir. ablama aynısı seneler önce olmuştu, bayıldı ama normal bir bayılma değil, kasılarak bayılma. beyin sağ lobunda yağlanma, tıptaki adıyla focus teşhisi kondu. kısaca bir baktırın derim tekrarı olmadan önce.


  • sane ego  (01.08.11 22:52:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.