[]

341. dönem, 1-2-3 ağustos sınavları

merhaba türk ordusu

şimdiye kadar hep okuduğum milletin bu sınav için sabahın 4-5inde yola çıkıp sıra almaya çalıştığıydı. fakat yakın çevremde son zamanlarda anlatılanlar çok kasmamak üzerineydi. hatta birinin tanıdığı sabah 9buçukta gitmiş sınava.

yani sahur vaktinde yardırıp gitmek elzem midir, yoksa kasma hacı, istediğin vakitte git mi dersiniz?

sınava adana'da gireceğim bu arada.

 
337. kd olarak ben 06:00 da sıraya girip 20:00 da eve dönmek üzere otobüse binebilmiştim. Dolayısıyla 1. gün sabah erkenden gitmeyi pek tavsiye etmiyorum. Kapıda liste falan yapılıyo elle,girecekler tarafından. O listeye adını yazıp sonra takılıp bi şekilde içeri alım zamanı gidebilsen erken gitmenin yararı olabilir vs.


  • wallcan  (31.07.11 15:20:22) 
1.gün gitme 2. gün sabah 7-8 gibi git sıkıntı olmaz


  • tombalabala  (31.07.11 15:30:50) 
Öncelikle neredesin bu önemli???

Diyelim ki ankaradasın ilk gün gideceksen sahur vakti sıraya girmelisin.
2 ağustosta gideceksen sabah altıda sıraya girmelisin
3 ağustosta gidersen öğlen 12:00 de bile gidersen iki üç saate hallolur işin

yani 3 ağustosta gidiyorsun. ok?
  • istanbul beyefendisi  (31.07.11 15:42:02) 
Ağustos dönemi Aralık dönemi kadar kalabalık olmaz.


  • alfred james  (31.07.11 16:35:16) 
hangi saatte gidersen git ezeli bir bekleme yaşarsın maalesef kaçarı yok. tek çözüm son gün gitmektir. Son sınav günü sabah 6 civarı sınav mekanında olabilirsen muhtemelen 9-10 gibi işin biter. eğer 13:00 gibi gidersen de akşama kadar bişekilde yetiştirip yollarlar. Sen son gün makul saatlerde sınav yapılacak yerde olduğun sürece o sınava gireceksin bitti kapatıyoruz demiyorlar. hayırlı teskereler.


  • thy serpent  (31.07.11 16:42:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.