[]

aramızda ürolog varsa bu soruma cevap vermesini rica ediyorum.

testisler birbirinden boyutça farklıdır. bende de 2-3 sene öncesine kadar sağ testisim diğerinden biraz büyükken şimdi ise 3 katı oldu neredeyse. sol testisimde küçülme var bu arada. iki testisi ayıran bir damar var sanki ve damar sag testisin büyümesinden midir nedir sola kaymış, ayırmıyor artık iki kısmı. normal midir bu durum? doktora görüneyim mi? bilginiz varsa yardımınız için teşekkür ederim. iyi geceler




 
doktora görün tabi 3 katı olduysa soru mu bu

not:mühendisim
  • bay meraklı  (31.07.11 01:45:00) 
sizlerde daha az fark var değil mi? bu netse hemen doktora görüneyim ben.


  • lion de la Turquie  (31.07.11 01:47:42) 
varikosel diyorum
not: fizikçiyim. boyut dedin çap dedin hemen çözdüm durumu.

kesinlikle doktora görün geç kalınmıssa ve varikosel dediğim hastalıksa billurcuklardan hasta olanı alıyorlar yoksa kısır olma ihtimalin oluyor. aldıklarında cocuk yapabiliyorsun ama.
sen once varikoseli arastır ama hepsinden once e randevu al :D
  • andromedus  (31.07.11 01:49:37) 
gece gece baktırdın valla. sol sağdakinin 1.05 katı fln bende. kesin görün doktora damar mamar tıkanmıştır belli mi olur tehlikeli olabilir.


  • bay meraklı  (31.07.11 01:49:44) 
penisinizin genel olarak ne yöne baktığı önemli burada. Ciddi olarak söylüyorum, eğer penis doğal olarak yukarı doğru dik değil de, aşağı yöneliyorsa, yukarı kalkarken sertleşmeden ötürü kalkamıyor aşağı kasılıyorsa, bu oradaki vertiküler mi, vostikular mı öyle önemli bir damar var, ondan kaynaklanıyor ve çok ciddi bir sorun. Eğer bu damarın testislerle bağlantısı varsa, ki mutlaka vardır, sorunun, başlamışsa da büyümemesi açısından doktora danışmalısınız.


  • beyazfil  (31.07.11 01:50:46) 
stres yaptım şimdi..5 senedir doktora gitmedim, işe bak sen yaa..cok sagolun duyurucular.. sizi seviyorum!


  • lion de la Turquie  (31.07.11 01:54:26) 
varikosel diyorum ve üzülme erkeklerin %10-20 oranındakilerde goruluyor bu tip seyler.
yani 10 kişide 1-2 si yada yada 5 te 1 diyelim rahat olsun

  • andromedus  (31.07.11 01:56:58) 
meni kanali iltihabinda da ayni problem olabiliyor. he tabi uzun sureden beri boyleyse ve farketmediyseniz bu ihtimal biraz dusuk kaliyor.


  • juve  (31.07.11 02:00:17) 
eyvallah hocam, cok ilgilendiniz, cok sagolun. en iyisi randevu alıp doktora gitmek. cok sagolun, iyi geceler hepinize


  • lion de la Turquie  (31.07.11 02:02:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.