Giriş
(5)

makarnayi al dente pisirmek icin taktiginiz var mi?

naiades
ulan ayari kaciriyorum hep hamur gibi oluyor, spagettiyi duvara firlatma haric mantikli bir cozum bilen var mi?
ulan ayari kaciriyorum hep hamur gibi oluyor, spagettiyi duvara firlatma haric mantikli bir cozum bilen var mi?
0
naiades
(30.07.11)
paket üzerinde bu süre yazar. markadan markaya değişeceği için şudur demek zor. ancak kapağı açık ve açık ateşte pişirmelisiniz hangisi olursa olsun.
0
ben smyrna
(30.07.11)
makarna kaynarken bilgisayara televizyona bakma başında durup arada tadına bak, zamanla süresini hissediyorsun :)
0
freebird5406_2
(30.07.11)
6-7 dakkadan sonra dakka başı tadına bakarak tutturuyorum. genelde 9 dakkada tutturuyordum ben.
0
ya ben lan neyse
(30.07.11)
ben smyrna +1

makarnanin tipine, markasina gore degisiyor, o yuzden uzerinde yazan sure en makul sure. makarnanin uzerine kaynayan suyu dokmektense, kaynayan suya makarnayi atmak gerekiyor.
0
Labyrinthe
(30.07.11)
barilla + 10-12dk
0
kim milton nielsen
(30.07.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.