[]

2000 tl kredi?

saygıdeğer saygıdeğerler,

acilen 2000 tl'nin elime geçmesi gerekmekte; ne yapabilirim?
öğrenciyim, resmi gelirim yok...

bana kredi verecek banka var mıdır acaba?
başka önerilere de açığım.

 
öğrenciysen olmaz o iş panpa. 20 arkadaşına ulaşıp 100'er lira iste en güzeli.


  • jangara  (30.07.11 01:15:36) 
yapma hoca... sağol yine de.
umarım vardır bir yol.

not: citybank mı ne kredi veriyor diye duydum yanılmıyorsam; ama sallıyor da olabilirim. var mı acaba böyle bir şey?
  • merdümgiriz...  (30.07.11 01:20:48) 
en son ben orada çalışırken, citibank' ın öğrenciler ile işi yoktu... bahsi arttırıyorum 40 arkadaş 50 şer lira daha garanti gibi.


  • ykyt  (30.07.11 01:27:55) 
ya zaten verseler bile düzenli geliri olan kefil isteyecekler. sen direkt sana kefil olabilecek büyüklerinden iste o parayı.

acil dediğin için diyorum. iphone falan alacaksan bilemem:)
  • jangara  (30.07.11 01:30:56) 
maddi durumu iyi olan akraba falan varsa rica edersin borç. ölüm kalım meselesi ise tefeciye gidersin


  • necipnba  (30.07.11 01:31:51) 
aman hacı sakın... küçük meblağlı kredi çekme... hele öğrenciysen hiç çekme...


  • mortar  (30.07.11 09:14:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.